AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Seçimlere 5 gün kaldı.

24.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Seçimlere 5 gün kaldı. Çocuğunuzu, işinizi, eşinizi 5 gün ihmal etseniz kazanan çocuğunuz, eşiniz, aileniz, komşunuz olacak. Onlara istikrarlı bir ülke bırakmak istiyorsanız kazananın AK Parti olması lazım" dedi.

Erdem, AK Parti Çatalca Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Burada partililere seslenen Erdem, AK Parti'nin, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingdeki kalabalığa değinerek, "Bu kadar insanı meydanlarda toplamak ancak AK Parti'ye yakışırdı. Muhalefetin zaten kimyası bozuk" ifadesini kullandı.

Erdem, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün açıkladığı projelerde İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nı durdurmayı vaat ettiğini aktararak, CHP'ye de ancak bunun yakışacağını, CHP'nin ülkenin lehine olan işlere imza atmadığını söyledi.

Kanal İstanbul Projesi'nden bahseden Erdem, bu projenin Çatalca'nın taşını toprağını altın yapacağını, yaptıkları her işte halkı düşündüklerini, halka rağmen bir şey yapmadıklarını vurguladı.

Erdem, 1994 yılında gerçekleştirilen yerel seçimleri ve o dönem İstanbul'un durumunu hatırlatarak, o zaman kimsenin Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına inanmadığını ancak vatandaşların oylarını Erdoğan'a verdiğini ifade etti. Erdem, Erdoğan'ın seçilmesinin, siyasi tarihte bir milat olduğunu kaydetti.

O günden bu güne İstanbul'da hiçbir zaman susuzluk yaşamadığını, bu yıl kuraklık yaşanmasına rağmen İstanbul'da susuzluk açısından herhangi bir tehdit olmadığını anlatan Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın icraatlarını anlattı.

- "Hayali, aşkı olmayanın projesi olmaz"

Erdem, iktidara geldikten itibaren güzel işler yaptıklarını kaydederek, "Hayali, aşkı olmayanın projesi olmaz ki" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" Türkiye'de muhalefet aciz, hiçbir özelliği olmayan bir muhalefet var. Milletin iktidar sorunu yok, muhalefet sorunu var. Muhalefet, önerileriyle, projeleriyle yarışmalı. Ama sokak hareketlerinden medet umuyor. Muhalefet bugün Türkiye'deki gelişmeleri bile bilmiyor. Artık seçimlere sadece 5 gün kaldı. Herkes çok çalışmalı. Çocuğunuzu, işinizi, eşinizi 5 gün ihmal etseniz kazanan çocuğunuz, eşiniz, aileniz, komşunuz olacak. Onlara istikrarlı bir ülke bırakmak istiyorsanız kazananın AK Parti olması lazım."

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement