AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'da kamu ve özel sektör yatırımlarının devam ettiğini, kentteki işsizlik oranını yüzde 3'ün altına çekmeyi hedeflediklerini bildirdi.

23.03.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'da kamu ve özel sektör yatırımlarının devam ettiğini, kentteki işsizlik oranını yüzde 3'ün altına çekmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Özdağ, hayırsever iş adamı Ersan Atılgan tarafından Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağışlanan Kanser Tarama Aracı bağış töreniyle Yunusemre Toplum Sağlığı Kanser Tarama Merkezi'nin açılışına katıldı.

Selçuk Özdağ, hayırsever işadamı Atılgan'ın geçmişte belediye başkanlığı, borsa başkanlığı, belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunduğunu, bağışladığı kanser tarama aracı sayesinde ilçelerde yaşayan vatandaşların hastaneye gitmeden de sağlık hizmetine ulaşabileceğini anlattı.

Türkiye'de sağlık hizmetlerinde son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştirildiğini dile getiren Özdağ, "Hastanelerde artık eziyetler yok. Sabah erkenden sıraya girmek yok. Doktor tercihimiz var. Hastanelerimiz fiziki anlamda oldukça güzel. Türkiye, özellikle son 15 sene içinde hastanelerin fiziki imkanlarında, aile hekimliğiyle herkese ulaşma konusunda, doktor ve uzman yetiştirmede büyük başarılara imza attı." diye konuştu.

Özdağ, daha sonra Gölmarmara'daki bir üzüm işletmesinin açılış törenine katıldı.

İşletme sahibi Hüseyin ve Mustafa Erkan kardeşlere yatırımdan dolayı teşekkür eden Özdağ, böylesi işletmelerin açılmasıyla işsizliğin de azalacağını belirtti.

Özel ve kamu sektörü yatırımlarıyla Manisa'yı daha zengin hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Özdağ, "Hastaneleriyle, okullarıyla, üniversiteleriyle, enerji santralleriyle ve madenleriyle burada işsizliği yüzde 3'e çekeceğiz. Bu işletmeyi yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada işledikleri her ürünü Avrupa'ya ihraç edecekler" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin topraklarını koruması gerektiğine de işaret eden Özdağ, "Bir yandan teknolojik hamleler yapacağız, madenlerimizi ve kömürlerimizi çıkaracağız ama bunları yaparken de tarımımıza, toprağımıza zarar vermeyeceğiz." diye konuştu.

Özdağ, açılış sonrasında Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve protokol üyeleriyle tesisi inceledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement