AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Eskişehir'de - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Eskişehir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Eskişehir\'de

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesindeki AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi, Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da katıldığı bir törenle açıldı.

01.03.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesindeki AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi, Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun da katıldığı bir törenle açıldı.

Açılış öncesinde Mihalıççıklılara seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana tek referansının millet olduğunu belirtti. Süleyman soylu, "Millet iradesine ipotek koyanlar çeşitli bahanelerle her fırsatta niyetlerini gösterdiler, ama milletimiz oyunlarını hep bozdu. Şimdi de bir benzerini kasetlerle, montajlarla yapmaya çalışıyorlar. 30 Mart'ta bu çirkin oyunlara gereken cevabı milletimiz verecek" dedi.

Soylu, Mihalıççık'ın güzel çehresinin 30 Mart'ta hem ilçe hem de Büyükşehir Belediyesi eliyle hizmete kavuşacağına inandığını ifade etti ve "Yıllardır tanıdığım, Ticaret Odası ve TOBB bünyesinde yaptığı çalışmalarla Eskişehir'i başarıdan başarıya koşturan, milletin efendisi değil; hizmetkarı olmaya aday olan Harun beye ve çok kıymetli ilçe adayımız İsmail Bey'e desteğinizi istiyorum" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan ise yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2002'den bu yana kendine hedefler koyan, geleceği gören ve zenginleşen bir ülke olduğuna vurgu yapan Karacan, dinamik ve çalışkan yerel yönetimlere sahip kentlerin bu rüzgarı kullanarak iyi işler yaptığını; ancak Eskişehir'in bu zenginlikten payını alamadığını ifade etti. Karacan, "Hep söyledik, yerinde sayan geriler. Eskişehir yıllardır geri gidiyor. Hak ettiği refaha ulaşamıyor. Bu gidişata dur demek hepimizin boynunun borcudur" dedi.

Konuşmasının devamında yeni Büyükşehir Yasasını hatırlatan Karacan, "Artık il özel idareleri yok, ilçelerimiz de hizmeti Büyükşehir Belediyesinden alacaklar. Bugün Eskişehir'in merkez mahallelerine hizmetle baş edemeyen anlayış, benim Mihalıççık'lı kardeşime nasıl hizmet edecek?" ifadelerini kullandı.

Karacan, "İlçeyle Adularya Enerji Santrali arasındaki yol, biliyorsunuz şu an 32 kilometre. Hem bu yolu 18 kilometreye indirecek, hem de enerji santrali personelinin malum konut ihtiyacı için gereken altyapıyı hazırlayacak projemiz hazır. İnşallah 30 Mart'ta bu projeyi gerçekleştirmek bize nasip olacak" şeklinde konuşarak Adularya Enerji Santralindeki personelin konut ihtiyacı için gereken çalışmanın yapılacağı müjdesini verdi.

Yapılan konuşmaların ardından meydanda toplanan coşkulu kalabalığın alkış ve tezahüratları eşliğinde AK Parti Mihalıççık Seçim Koordinasyon Merkezi, Mihalıççıklı kadınlar tarafından kurdelenin kesilmesiyle açıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement