AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Açıklaması

"Tüm köylerin atık su ve kanalizasyonlarının derelere verilmesini önleyeceğiz.

14.01.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Edip Uğur, tüm köylerin atık su ve kanalizasyonlarının derelere verilmesini önleyeceklerini, blölgesel arıtma tesisleri kuracaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Uğur, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yağcılar, Halkapınar ve Karacaören köylerinde bölge halkına hitaben yaptığı konuşmalarda, Balıkesir'i büyütmek ve kaliteli hizmet vermek için yola çıktıklarını belirtti.

11 yıldır Balıkesir'de yapılan yatırımlardan örnekler veren Uğur, "Nereden nereye geldik. Geleceğe yönelik Master Planlar ışığında kavşak, park, sosyal donatı, üst geçit, yol ve otopark gibi proje çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Hastalıkların sebebinin çevre kirliliği olduğunu vurgulayan Uğur, "Biz öncelikle çevreye ve insan hayatına önem veren bir hizmet hedefliyoruz. Tüm köylerin atık su ve kanalizasyonlarının derelere verilmesini önleyeceğiz. Bölgesel arıtma tesisleri kuracağız" diye konuştu.

Balıkesir'in 5 bin 150 kilometre köy yolu ağına sahip olduğunu belirten Uğur, büyükşehir belediyesi olarak bunların tamamının sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Tarım ve kırsalda büyük hizmetler hayata geçirdiklerini anlatan Uğur, "Sizlerden birbiri ile uyumlu belediyeleri göreve getirmenizi istiyorum. Dişliler uyumlu olursa, makinede sorun yaşanmaz" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement