AK Parti Giresun Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Giresun Merkez ilçe Teşkilatı'nın Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

13.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Merkez ilçe Teşkilatı'nın Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti'nin 1. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından "Yeni Türkiye"nin inşası için çalışmalara başladıklarını belirtti.

"Yeni Türkiye" için yapılacak çok işlerin bulunduğunu ifade eden Geldi, "Bizlerin hedefi 2023 Türkiyesi. 2023 hedefine doğru güçlü şekilde yol almaya devam ediyoruz. Yapacak çok işimiz var. Bu millete yönelik hizmetlerimiz devam etmeli. O nedenle 'durmak yok, yola devam' diyoruz" dedi.

Geldi, Giresun'a yönelik Piraziz ile Keşap ilçeleri arasındaki bölgeleri kapsayan güney yolu yapımı için çalışma başlattıklarını vurgulayarak, projenin 2023 yılına kadar tamamlanmasını hedeflediklerini aktardı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın da Giresun'da ilçe kongre süreçlerinin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını dile getirerek, "Kongre sürecimiz 2015 Şubat ayında tamamlanacak. 2015 Genel Seçimleri'n de revize olmuş ve daha da güçlenmiş ilçe teşkilatları ile gireceğiz. 2015 seçiminde başarıyı yakalayacağımıza eminiz" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement