AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu Coşkulu Bir Şekilde Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu Coşkulu Bir Şekilde Açıldı

AK Parti Gölbaşı Seçim İrtibat bürosu AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.

23.02.2014 13:03

AK Parti Gölbaşı Seçim İrtibat bürosu AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir ve parti yöneticilerinin katılımı ile seçim irtibat bürosu açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Mehmet Erdoğan, ülkenin zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, " Türkiye'nin üzerine kurulan kumpası anlatmak için halkla birlikte olmalıyız. Bugün Gölbaşı'nda 30 Mart zaferini kutlamak için 'Bismillah' demek için buradayız. Seçim bir bayrak yarışıdır. Şundan emin olun ki bu cemaatin içerisinde dışarısında bu vazifeleri en güzel şekilde yapacak kardeşlerimiz var ama bugün birlik beraberlik olma günüdür. Bugün Türkiye'nin sesinin zalimlere karşı sesinin daha güçlü daha gür çıkmasının günüdür" dedi.

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yusuf Özdemir ise konuşmasında, "Hep birlikte yola koyulduğumuz buradan 30 Mart mahalli seçimlerinin startını veriyoruz. Seçimler, bir hizmet yarışıdır. Seçimler, kavganın değil, sevginin, barışın ve kardeşliğin coştuğu alanlardır. Seçimler, demokrasilerin bayramıdır. Seçimler, halk iradesinin ortaya çıkışıdır. Seçimin olduğu yerde demokrasi, demokrasinin olduğu yerde de seçim vardır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu Coşkulu Bir Şekilde Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement