AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Hdp'ye Yüklendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Hdp'ye Yüklendi

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Hdp\'ye Yüklendi

Adıyaman’ın Kahta AK Pati İlçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, HDP’ye yüklendi.

07.10.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta AK Pati İlçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, HDP'ye yüklendi.

AK Parti Kahta ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, Kadın Kolları Başkanı Remziye Kızılay, Gençlik Kolları Başkanı Musa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel'in ardından, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın konuşmasında muhalefet partilerini eleştirdi. Aydın, "7 Haziran'dan bugüne kadar muhalefetin uzlaşmaz tutumu, CHP'nin karşı blok siyaseti, MHP'nin her şeye hayır siyaseti, terörle arasına mesafe koyamayan HDP siyasetiyle bu ülkenin yönetilemeyeceği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu millet bunu bir kez daha görmüştür. Çünkü bunlar milletin 7 Haziran'da verdiği mesajı görmezlikten geldiler, millete hizmetkar olma siyaseti gütmediler. Millete rağmen kendi çıkarlarını öne çıkaran inat siyaseti güttüler. Ben iktidar ortağı olamam diyorsanız, ben iktidar olamam diyorsanız, ben bu ülkeyi yönetemem diyorsanız bu millet 1 Kasım'da sandığı size teslim etmez. Bu muhalefetle yol yürünemeyeceğini, Bu muhalefetin ülkeye bir şey veremeyeceğini milletimiz bir kez daha görmüştür" diye konuştu.

HDP'ye yüklenen Aydın, "HDP, 7 Haziran seçimi sonrası 'biz gücümüzü terör örgütünden alıyoruz' dedi. Biz gücümüzü milletten alıyoruz, diyemedi. PYD'den, KCK, PKK gibi terör örgütlerinden güç aldığını söyleyen bir HDP var. Şayet gücünüzü terör örgütlerinden alıyorsanız sizin siyasetle ne işiniz var. Ağzından barış kelimesini düşürmeyen ancak terörle, savaşla ve terör örgütleriyle arasına mesafe koymayanları bu millet unutmayacak. Barış söylemlerle olmaz, barış yaşanır ve yaşatılır. Karanızı vereceksiniz 'Ya silah diyeceksiniz, ya siyaset diyeceksiniz, ya terör diyeceksiniz, ya demokrasi diyeceksiniz' Adıyaman'da ilk defa HDP Milletvekili çıkardı. Seçimin hemen ardından Koçali barajında iş makinelerini yaktılar. Bir fidanımız şehit oldu" şeklinde konuştu.

HDP'nin samimi olmadığını vurgulayan Aydın, "Keşke samimi olsalar, terör örgütü ile aralarına mesafe koysalar, gidip terör örgütüne silah bıraktırsınlar, silahları toprağa gömseler. Barajı aştılar, meclise girdiler ama meclise girdikten sonra maalesef milletin derdiyle dertlenmediler. Tam tersine bu işi canı gönülden yapmaya çalışan ülkenin Cumhurbaşkanına ve başbakana laf söylemeye, hakaret etmeye çalıştılar. Ama aynı sözleri terör örgütüne söyleyemediler. Biz hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz. Silah ve terörle arasına mesafe koyamayanlar Kürt kardeşlerimizi temsil edemez. Eğer siyaset yapmak istiyorsan önce net bir şekilde düşünceni ortaya koyacaksın. Sonra teröre hayır, silaha hayır diyeceksin ondan sonra da hep birlikte kucaklaşacağız. Hep birlikte bu millete hizmet edeceğiz. Bu bölgeye yapılan yatırımlar yarım kalmasın, barajlar yakılmasın, hepimizin arzusu budur. Kim olursa olsun devletinde hükumetinde asli görevi vatandaşın can güvenliğini korumaktır. Bunun için hükumet bütün tedbirleri almakta. Bizler demokrasi çerçevesinde terörle mücadelemizi sürdürmekteyiz. Demokratik süreç neyi gerektiriyorsa, demokratik açılımlar neyi gerektiriyorsa onu da yapmaya devam edeceğiz. Terör devam ettiği sürece terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. 1 Kasım seçimi çok önemli bir seçim. Milletimizin kendi kaderini tayin edeceği bir seçimdir. Bu seçim hepimizin istiklal ve istikbal seçimidir. Daha huzurlu bir Türkiye istiyorsak, 2023 hedeflerine ulaşmak istiyorsak, daha istikrarlı bir Türkiye istiyorsak, AK partinin yeniden tek başına iktidar olması lazım" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Hdp'ye Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement