AK Parti Grup Başkanvekili Aydın Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi\'ni Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel ve AK Parti’nin Kahta Belediye Başkanlığı adayı Abdurrahman Toprak ile beraber Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi’ni ziyaret etti.

03.03.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel ve AK Parti'nin Kahta Belediye Başkanlığı adayı Abdurrahman Toprak ile beraber Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ile beraberindeki heyeti Eğitim Bir-Sen Kahta Şube Başkanı Nevzat Güzel, sendika yöneticileri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevzat Güzel, sendika olarak Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını belirterek, "Başörtüsüne saldırı olduğu zamanlarda biz meydanlarda dayak yerken başörtümüze 'füruattır' diyenlerin duruşlarını asla unutmayacağız. Ayrıca ülkemiz üzerinde oynanan bu kirli oyunların bozulması için dua orduları kurduğumuzu ve dua nöbetlerine kalktığımızı Sayın Başbakanımıza iletmesini Sayın Grup Başkanvekilimizden istirham ediyoruz" diye konuştu.

Bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını aynı zamanda Türkiye'nin yarınlarının seçimi olduğunu belirten Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tasarlanan oyunların gerek yurtdışı ayağını gerekse yurtiçindeki temsilcilerini yine hepiniz görüyorsunuz. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil aynı zamanda Türkiye'nin yarınlarının seçimidir. 2013 Mayıs ayı Türkiye'nin Osmanlı da dahil son 200 yılın en gelişmiş halidir. Faiz tasarrufu ile 240 milyar dolar yatırım olarak milletin cebine girmiş, Avrupa'nın en büyük hava alanının ihalesi yapılmış, çözüm sürecinde büyük mesafeler kat edilmiş, İMF'ye borç sıfırlanmış. Birileri rahatsız oldu. Sen küresel güç olamazsın, sen Gazze'ye müdahale edemezsin dediler. Sen Mısır'a müdahale edemezsin dediler. ve gezi Parkı olaylarını başlattılar. Çok şükür milletimizin feraseti bu oyunu bozdu. Şimdi yeni bir dümen başladı. Kes kopyala yapıştır. Bu hükümeti böyle devirmek istiyorlar. Şantaj, tehdit ve kasetlerle bizleri bitirmek istiyorlar ama hamdolsun halk bu oyunu da gördü. Çünkü yaptıklarımız ortada hizmetlerimiz ortada. En sağlam durduğumuz yerden bizleri vuramazlar. Bu halk bu oyunu bozar. İşte bu sebepten dolayı diyoruz ki bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Bu yarınların Türkiyesi'nin seçimidir. Ben Bu değerli sendika üyeleri ile aynı ortamda olmaktan büyük mutluluk duydum ve sizlerinde oynanan oyunu net bir şekilde görmeniz beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Toprak ise halkın oynanan oyunları gördüğünü ve 30 Mart seçimlerinde tercihini bu yönde yapacağını kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkanvekili Aydın Eğitim Bir-Sen Kahta Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement