Adanaspor'da Balıkesirspor Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Adanaspor'da Balıkesirspor Mesaisi

Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

26.03.2014 17:20  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Bu seçim artık bir yerel seçim olmaktan çıktı, artık bir genel seçim havasına döndü. Yeni bir Türkiye, 10 yıldır geldiği dünya coğrafyasındaki konumu ve bölgesel güç olmak için yaptığı gayretlerin devam etmesini istiyorsak 30 Mart tarihindeki seçimlerde AK Parti'yi sonuna kadar desteklemeliyiz" dedi.

Ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Elitaş, AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi.

30 Mart yerel seçimlerinin son dönemde yaşanılan olaylardan dolayı çok önemli hale geldiğini anlatan Elitaş, şöyle devam etti:

"Bu seçim artık bir yerel seçim olmaktan çıktı, artık bir genel seçim havasına döndü. Yeni bir Türkiye, 10 yıldır geldiği dünya coğrafyasındaki konumu ve bölgesel güç olmak için yaptığı gayretlerin devam etmesini istiyorsak 30 Mart tarihindeki seçimlerde AK Parti'yi sonuna kadar desteklemeliyiz. Ama 2000 yılından önceki Türkiye'yi özlüyorsak, '1980 yılındaki Türkiye'de biz daha mutluyduk' diyorsak, AK Parti'yi bir kenara bırakarak, diğer partilerle gitmek herhalde kimsenin isteyeceği bir durum değildir."

Yasadışı telefon dinlemeleri

İnternet ortamında dolaşan ses kayıtlarının komplo olduğunu ifade eden Elitaş, bu kasetlere en iyi cevabın sandıkta verileceğini kaydetti.

Kasetlerle AK Parti'nin kirletilmek istendiğini vurgulayan Elitaş, "Şu anda kasetler ortaya çıkmaya başladı. Kimi diyor ki: Başbakan oğluna dedi ki 'şu kadar parayı boşalt, şunları da oraya götür' dedi. Sen madem ki takip ediyorsun. Çok da büyük bir para diye ifade ediyorsun. Hadi Başbakan'ın evinde bunu suçüstü yapmaya cesaret edemedin. Başka bir yerde, trafik çevirmesi yapıyor gibi çevirip durdursan suç üstü yapsan, belgelesen. 'Bak kardeş bu ülkenin Başbakanı böyle yapıyor' desen olmaz mıydı. Ama ellerinde hiç bir şey yok. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı zarara uğratabilmek ve ona farklı bir şekilde saldırabilmek için yaptıkları düzmece ve komplodan başka bir şey değil. İnşallah bu yapılanların hayra vesile olacağını düşünüyoruz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adanaspor'da Balıkesirspor Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement