AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz Açıklaması

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz Açıklaması

"Kongrelerimiz seçimlere ışık tutacak, milletimizden yeniden güç alacak partimiz ve teşkilatlarımız tazelenecek, yenilenecek ve güç kazanacaktır”

02.11.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Kasım ayı içerisinde yapılacak ilçe kongrelerinin seçimlere ışık tutacağını, milletten yeniden güç alarak partilerinin ve teşkilatların tazeleneceğini, yenileceğini ve güç kazanacağını bildirdi.

Hakkı Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada, merkez ilçe ile Kelkit, Şiran, Köse, Torul ve Kürtün ilçe kongrelerinin Kasım ayı içerisinde yapılacağını belirtti.

AK parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde tüm teşkilatların tek vücut olarak büyük hedeflere ulaşacaklarını ifade eden Gündüz, şunları kaydetti:

"AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongrelerimiz seçimlere ışık tutacak, milletimizden yeniden güç alacak partimiz ve teşkilatlarımız tazelenecek, yenilenecek ve güç kazanacaktır"

Gündüz, partilerinin Kelkit ilçe kongresinin 8 Kasım, merkez ilçenin 11 Kasım, Köse ilçesinin 14 Kasım, Torul ilçesinin 17 Kasım, Kürtün ilçesinin 19 Kasım ve Şiran ilçe kongresinin de 20 Kasım tarihinde yapılacağını sözlerine ekledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement