AK Parti Heyetinden Terör Saldırısında Ölenlerin Yakınlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyetinden Terör Saldırısında Ölenlerin Yakınlarına Ziyaret

AK Parti Heyetinden Terör Saldırısında Ölenlerin Yakınlarına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Siirt Milletvekili Yasin Aktay, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partililerden oluşan bir heyet, önceki gün Gaziantep’te terör saldırısında ölenlerin yakınlarını ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

26.08.2016 11:51

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Siirt Milletvekili Yasin Aktay, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partililerden oluşan bir heyet, önceki gün Gaziantep'te terör saldırısında ölenlerin yakınlarını ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

Ak Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partililerden oluşan heyet, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi'nde 20 Ağustos günü Pervarili vatandaşların düğününe yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti. Ak Parti Siirt yöneticilerin de eşlik ettiği ziyarette, terör sert bir şekilde kınandı. Heyet, hiçbir gücün asırlardır bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde yaşayan insanların kardeşliğini ve huzurunu bozamayacağını vurgularken, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyetinden Terör Saldırısında Ölenlerin Yakınlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement