AK Parti İl İstişare Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl İstişare Kurulu Toplandı

AK Parti İl İstişare Kurulu Toplandı

AK Parti İl İstişare Kurul toplantısı gerçekleşti.

07.05.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl İstişare Kurul toplantısı gerçekleşti.

Özel bir düğün salonunda gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu istişare kurulu toplantısında AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, Türkiye ve İl gündemini değerlendirdi. İl Başkanı Kendirli birlikte paylaşarak ve daha çok kenetlenerek yaşanılan sürecin üstesinden geleceklerini ve daha iyi bir Türkiye yolunda ilerleyeceklerini söyledi. Kendirli, "Değişen ve gelişen Türkiye'de daima halkı ile istişare yapan ve gelişim noktasında büyüyen Türkiye'nin öncüsü olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizde yaşanan değişim sürecini de tabanımızla daima istişare ederek gerekenin yapılması noktasında genel merkezimize bilgilendirme de bulunacağız." dedi.

Kırşehir milletvekili Mikail Arslan'ın yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptığı istişare kurulunda birliktelik mesajı verildi. Milletvekili Arslan, "Adaletin ve barışın sembolü olan devletler icra etmiş millet olarak yüzyılllar boyunca yaşadığımız kadim coğrafyada üstümüze düşen en az görevleri dahilinde daima sorgu içerisinde yerine getiriyoruz.

Bir çok sıkıntıya neden olan doğu medeniyeti Türkiye'nin temsili olmasını istemektedir. Bu ağır yük batı medeniyetiyle büyüyen Türkiye'yi görmek istemekte ve kalıcı dostları kazanmak istemekteyiz. Bu ağır yük Türkiye Cumhuriyeti üzerinedir. Çünkü Türkiye dünya üzerinde en çok ev sahipliği yapan bir ülke olarak mazlumun yanında olmaktadır.Türkiye büyük devlet olmaya mecburdur. Son 14 yılda Ak Parti hükümeti ve aziz milletimizin desteğini alarak bu ağır yükü taşımaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

BELEDİYE YENİ BİR KIRŞEHİR OLUŞTURUYOR

İstişare kurulu toplantısında konuşan ve Kırşehir'de yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise hayal olarak adlandırılan birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Belediye Başkanı Bahçeci, "Biz göreve geldiğimizde ve projelerimizi anlattığımızda bize bunlar hayal kuruyor demişlerdi. Kırşehir için biz hayal ettik ve Allah'a şükür ki hayallerimizi hayata geçirdik.

Kırşehir için hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yeni projelerde oluşturarak sistemsel bir değişimi öngördük. Ufku geniş insanların hayallerinin de geniş olacağı inancı ile Kentpark, Masal park,Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Asri Mezarlık,Cumhuriyet Tarihinin ilk Külliye Projesi, Ankara- Kayseri karayolu kavşak ve peyzaj çalışması, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Tabiat parkı, Arkeo park projesi,Güzler parkı gibi hayal olarak görülen birçok çalışmaya imza attık.

Çalışmalarımızda Ahilik kültürünün kendimize yegane prensip edinerek bu bağlamda yeni projeler hazırlayıp Kırşehir'i Türkiye'nin en öncü illeri arasına getireceğiz." ifadelerini kullandı.

İstişare Kurul Toplantısı yapılan açıklamaların ardından basına kapalı şekilde devam etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl İstişare Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement