AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Van AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Zahir Soğanda başkanlığında yapıldı.

11.07.2016 18:54

Van AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Zahir Soğanda başkanlığında yapıldı.

AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Soğanda, son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Bölgedeki halkın AK Parti'yi kurtuluş kapısı olarak gördüğünü ifade eden Soğanda, AK Parti'nin yıllardır aralıksız millete hizmet ettiğini ve bu kutsal yolculuğun da devam edeceğini söyledi.

Kentte ramazan ayı boyunca yürütülen çalışmalarla ilgili de konuşan Soğanda, köy ve mahallelerde herkese ulaşmaya çalıştıklarını kaydederek, halkın sorunlarını dinlediklerini anlattı.

Ramazan ayı boyunca sahada olduklarını belirten Soğanda, "Ramazan ayı boyunca ekiplerimiz sürekli çalıştı. Bu kapsamda 89 bin üyemizin bilgilerini güncelledik. Yine yaklaşık 120 sivil toplum kuruluşunu ziyaret ederek memleketin sorunlarını konuştuk. Esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledik. Yine ramazan ayı kapsamında 20 bin muhtaç aileye ulaştık. İlimize göç eden ailelere çeşitli yardımlar yaptık. Yardımlar kapsamında 10 bin yardım kolisi dağıttık. Yine 500 çocuğa ayakkabı, engelli vatandaşlarımıza da tekerlekli sandalye verdik." diye konuştu.

Halkın hizmetinde olması gereken belediyelerin halka hizmet vermediğini iddia eden Soğanda, şöyle devam etti:

"Bu belediyeler halkın hizmetinde değildir. Gittiğimiz her köyün ve mahallenin yolu bozuktur. Yazları tozdan kışları da çamurdan geçilmiyor. Birilerinin bunlara görevlerini hatırlatması lazım. AK Parti imar ederken onlar çukur kazıyor. Yakıp, yıkıyorlar ama Allah'a şükür ki Van halkı onlara müsade etmiyor. Erciş'in yolları köstebek yuvasına dönmüş. Dün merkez İstasyon Mahallesi'nin büyükşehir belediyesine ait olan Fatih Caddesi'ni gezdim. O caddeden arabayla geçemezsiniz. Muhakkak tekerlerini patlatırsınız. Halkımız bunlara ders vermelidir. Halkımızın parası ve vergileri hükümetimizce halka hizmet olarak gönderiliyor. Ama maalesef bu parayı halkın hizmetine harcamıyorlar. Çukur siyasetinden başka yaptıkları hiç bir şey yoktur. Bundan sonra bu belediyelerin yapmadıkları konularla ilgili halkımızı bilgilendireceğiz. Halkımızı bu belediyesizlikten kurtarmamız lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement