AK Parti İlçe Başkanlığında Kongre Süreci - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Başkanlığında Kongre Süreci

Kongrenin 18 19 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

11.10.2014 10:07

AK Parti Ezine İlçe Başkanı Fırat Akgün, partisinin 5. Olağan Genel Kongresi'ne ilişkin çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Akgün, düzenlediği basın toplantısında, 14 Ağustos 2001'de siyasi hayatına başlayan AK Parti'nin "Yeni Türkiye" sloganıyla yepyeni bir süreci daha başlattığını söyledi.

AK Parti'nin demokrasiye, milletin değerlerine, ülkenin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini ifade eden Akgün, şöyle konuştu:

"AK Parti siyasi hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün 'Yeni Türkiye' olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikayesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir. AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle, darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir. AK Parti bütün başarısını, yol haritasını belirlediği kongre süreçlerinde ortaya koymuş olduğu ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladığı sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağlamıştır."

Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nun da katıldığı toplantıda, ilçe kongresinin 18-19 Ekim'de yapılacağı bildiren Akgün, kongreye ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirtti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Başkanlığında Kongre Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement