AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy\'u Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, beraberindeki heyet ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

14.03.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, beraberindeki heyet ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Bitlis Kültür Merkezinde AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen "Mahalle Başkanları" toplantısına katılan İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Bitlis Teşkilatı ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret etti. Milletvekili Hamza Dağ, Tatvan Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra AK Parti belediyecilik anlayışı gereği Tatvan'ın bir çok yatırımdan nasibini alacağını ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un önemli hizmetlerde bulanacağından şüphesinin olmadığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy ise, göreve geldikleri günden itibaren yapmış oldukları çalışmaların aralıksız devam ettiğini yakın zamanda Tatvan'a büyük hizmetler kazandıracaklarını ve Tatvan'ın çehresini değiştireceklerini kaydetti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement