AK Parti Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısı

AK Parti Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısı

AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Selamoğlu, "Bizim 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmamız, milletimizin birliği, dirliği ve büyük Türkiye hedefi için hükümet krizini çözmemiz gerekiyor.

09.02.2017 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Selamoğlu, "Bizim 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmamız, milletimizin birliği, dirliği ve büyük Türkiye hedefi için hükümet krizini çözmemiz gerekiyor." dedi.

Selamoğlu, 13 ilden AK Parti Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Nikah Sarayı'nda düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Selamoğlu, AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'de her şeyi değiştirdiklerini, her kriz noktasıyla uğraştıklarını söyledi.

Ülkede her şeyin krize dönüştürüldüğünü ifade eden Selamoğlu, "Cumhurbaşkanı seçilmesi, hükümet kurulması kriz. Tüp kuyrukları, hastane kuyrukları, ilaç kuyrukları kriz. Engellilerin herhangi bir sosyal destek eğitim programları yok, kriz. Evde yaşlı bakıyorum, engelli bakıyorum, imkanım yok kriz. Her şey krizdi bu ülkede." diye konuştu.

Turgut Özal'ın ilk sivil Cumhurbaşkanı olduğunu belirten Selamoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Sayın Özal zamanında gazeteler manşet attı: 'Tek adam olmak istiyor, diktatör' diye. Kenan Evren aynı kanunları, yasaları kullanırken bir Allah'ın kulu ona 'diktatörsün, tek adamsın' demedi ama aynı kanunla yöneten Cumhurbaşkanı Turgut Özal olunca ona 'diktatörsün' dedi. Kimler dedi? Yine o zamanki CHP, DSP, o zamanki gazete patronları, iş adamları, Amerika, Avrupa Birliği dedi."

Yapılan değişikliklerle Cumhurbaşkanını halkın seçtiğini anımsatan Selamoğlu, birçok krizi çözdüklerini ama hükümet krizini henüz çözmediklerini ifade etti.

Gelecekte yaşanacak krizlerin engellenmesi gerektiğini kaydeden Selamoğlu, "Bizim 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmamız, milletimizin birliği, dirliği ve büyük Türkiye hedefi için hükümet krizini çözmemiz gerekiyor." dedi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ile çevre illerden gelen AK Parti Kadın Kolları başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement