AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar Açıklaması

AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var" dedi.

14.01.2016 16:03

AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var" dedi.

Saylar, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Güneydoğu'da yaşanan olaylara değinerek, asker ve polisin yanında olduklarını belirterek, yapılan ihanetlerin herkes tarafından görüldüğünü söyledi.

Karabük'te yapılan projeleri anlatan Saylar, kentin gelişimi ve huzur adına diğer siyasi parti il başkanları, belediye ve ilgili kişilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yeşil Mahallesi'nde belediyeye ait boş bulunan hizmet binasına Valilik ve İl Özel İdaresi'nin taşınmasını uygun gördüklerini vurgulayan Saylar, "Bu bina hepimizin. Atıl durması olmaz. Hepimizin cebinden giden paralarla yapıldı. Burayı bir an önce çözelim mantığıyla hareket ettik ve muhataplarının araştırmasıyla valilik ve i·l özel i·daresinin beraber kullanabileceği konusundaki görüşleri doğrultusunda belediye başkanıyla görüşüldü ve olumlu yanıt alındı. Yazışmalar yapıldı ve bu süreç başladı" diye konuştu.

"Şehir camisi Karabük'e çok büyük katkı yapacak"

Karabük'ün sürekli büyüdüğüne işaret eden Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var. Bunun polemiklerine girmek istemiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Şehir camisi Karabük'e çok büyük katkı yapacak. Büyük etkinliklerde buna ihtiyacımız var. Bu camiyi de herkes istiyor. Bir dernek kurulacak ve şehrin kabul edeceği bir cami yapılacak" ifadesini kullandı.

Saylar, Karabük Üniversitesi ile işbirliği içinde çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarını yetersiz bulduklarını ve bir bölge müdürlüğüne daha ihtiyaç duyulduğunu belirten Saylar, Karabük- Bartın ve diğer çevre yolları, sporcu fabrikası, Keltepe Kayak Merkezi, Filyos Liman Projesi, hastaneler, emeklilere yönelik toplu konut ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projeleri konusunda yapılan çalışmaları aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement