AK Parti Kırklareli İl Başkanı Kılavuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Kılavuz Açıklaması

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Kılavuz Açıklaması

"İl yönetimimizi yeniden şekillendirerek çalışmalarımıza başladık"

25.07.2014 10:19

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, il yönetimini yeniden şekillendirerek çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kılavuz, bir restorandaki basın mensuplarına yönelik iftar programında, AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye'de 24 il ve 400 ilçe teşkilatında değişikliğe gidildiğini belirtti.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Lüleburgaz, Pınarhisar ve Vize ilçe yönetimi ile Kırklareli il yönetiminin yeniden oluşturulduğunu ifade eden Kılavuz, şöyle konuştu:

"Pınarhisar İlçe Başkanlığına İbrahim Erdem Çobanoğlu, Vize İlçe Başkanlığına Hasan Basri Korkmaz ve Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Cüneyt İleri atandı. Pınarhisar ve Vize ilçe teşkilatımız genel merkezimizden onayı alarak kesinleşmiş listelerle çalışmalarına başladı. Lüleburgaz ilçe başkanımız yönetim oluşturmaya çalışıyor. İlçe yönetimimiz de kısa sürede kesinleşecektir."

Kılavuz, Kırklareli  yönetim kurulunda da değişikliğe gidildiğini vurguladı. Genel merkezin gerek cumhurbaşkanlığı gerekse genel seçimler için yapılanma ihtiyacı duyduğunu dile getiren Kılavuz, şöyle devam etti:

"İl yönetimimizi yeniden şekillendirerek çalışmalarımıza başladık. Yönetim kurulumuzun içerisinde partimizin kuruluşunda görev alan arkadaşlarımız gibi ilk defa partimize katılan arkadaşlarımız da vardır. Burada amacımız toplumun tüm kesimini kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturmaktı. Bunu da en iyi şekilde yaptık." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırklareli İl Başkanı Kılavuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement