AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, teröre karşı tüm siyasi partilerin birlik içerisinde olması gerektiğini belirterek, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu ön plana çıkarmamız gerekiyor” dedi.

15.03.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, teröre karşı tüm siyasi partilerin birlik içerisinde olması gerektiğini belirterek, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu ön plana çıkarmamız gerekiyor" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Malatya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan ESKKK Başkanı Ali Evren, Ankara'daki terör saldırısına değinerek esnaflar olarak terörü lanetlediklerini belirtti. Evren, Bu tür saldırılar ile Türkiye'yi dize getirmeyi sanıyorlar ancak hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır" diye konuştu. Esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman devletin yanında olduklarını ifade eden Evren, bu tür saldırıların asla Türkiye'yi yıldıramayacağını söyledi. Hükümetin seçimden sonra hayata geçirdiği esnafa ücretsiz kredi konusunda da teşekkür eden Evren, Malatya olarak faizsiz kredi kullandırma da üst sıralarda yer aldıklarını belirtti.

Esnaf ve sanatkarların her zaman kendileri için çok önemli bir yerde olduğunu ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise Malatya'da olduğu sürede mutlaka bir günü esnaf ziyaretlerine ayırdığını dile getirdi. Ülkedeki terör olaylarına da değinen Şahin, "Bizleri fiili işgaller ile durdurmaya çalıştılar ama başaramadılar. Ama şu anda gençlerimizin evlatlarımızın zihinlerini infial ederek maalesef bir terör belasını başımıza musallat ettiler" diye konuştu. Şu ana kadar terörle mücadelede harcanan parayla 120 Atatürk Barajı yapılabileceğini vurgulayan Şahin, "Bugüne kadar güvenlik tedbirleri ile edemeyeceğimizi düşünerek özellikle o bölgede terör ve terörist unsurlarının istismarına açık olan inkar, asimilasyon ve ret gibi söylemleri ellerinden alır bir noktaya geldik" ifadelerine yer verdi.

Ankara'da yapılan terör saldırısını yorumlayan Şahin, terörün asıl amacının ülkede infial oluşturarak kaos çıkarmak olduğunu söyledi. Şahin, "Burada biz siyasilere düşen birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhunu mutlaka ön plana çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu süreçte Başbakan Davutoğlu'nu ziyaret ettiğine dikkat çeken Şahin, "Ama bakıyorsunuz bir başka siyasi partimizin genel başkanı maalesef iktidarı suçlayarak terör unsurlarının ekmeğine yağ sürecek bir noktada hiç kabul etmeyeceğimiz bir anlayış sergiliyorlar" şeklinde konuştu. Bu gibi zor günlerin siyasi rantın devşirme günü olmadığını ifade eden Şahin, "Meclis çatısı altında iktidarı ile muhalefeti ile kim olursa olsun teröre karşı mutlaka dur demenin artık zamanının geldiğini bilinci içerisinde olmamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Şahin ayrıca yarın AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın başkanlığında Ankara'da bakanlıkları ziyaret edeceklerini söyledi. Şahin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ında katılımı ile oluşturulacak heyetin başta Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz olmak üzere birçok bakanlığı ziyaret ederek Malatya'nın sorunlarını ileteceklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement