AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Kula Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Kula Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Tezkere, bir tek vatandaşımızın burnunu kanatırsanız orayı başınıza yıkarız demek içindir" dedi.

08.10.2014 20:45

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Tezkere, bir tek vatandaşımızın burnunu kanatırsanız orayı başınıza yıkarız demek içindir" dedi.

Partisinin Kula İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Aydemir, AK Parti hükümetinin çok güçlü olduğunu ve her zaman vatandaşların güvenliğini ön planda tuttuğunu kaydetti.

Aydemir, tezkereyle ilgili bir çok söylentinin bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bununla ilgili konuşanlar, ülkeyi savaşa sürüklediğimizi söyleyenler var. Bunlar bizi çekemeyenler, geziciler, 17 ve 25 Aralık olaylarını yaratanlardır. Tezkerenin asıl amacı gözdağı vermek, aklınızı başınıza alın, bizim topraklarımıza saldırır bir tek vatandaşımızın burnunu kanatırsanız, IŞİD'e ve Suriye'ye, orayı başınıza yıkarız demek içindir. Bu tezkereden sonra zaten korkarak bize dokunamayacaklar. Bu tezkere bu yüzden savaş değil barış tezkeresidir. Biz AK Parti hükümeti olarak Kobani'den kaçan, Suriye'den kaçanlara 4 milyon dolar para harcarken, bu yükü vergilere yüklemeyen bir devletiz. Bu nedenle vatandaşlarımızın içi rahat olsun." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Kula Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement