AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 7 Haziran'daki milletvekili seçimi çalışmaları için arkadaşlarının da desteği ile 370 bin lira harcadıklarını açıkladı.

13.07.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 7 Haziran'daki milletvekili seçimi çalışmaları için arkadaşlarının da desteği ile 370 bin lira harcadıklarını açıkladı.

Özdağ, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, 2015 Genel Seçimleri'nde adaylık sürecine ilişkin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Manisa'da partisinin Türkiye ortalamasının üzerinde oy almak istediğini ama bunu elde edemediğini anlatan Özdağ, Ege Bölgesi'nde en başarılı ilin Manisa olduğunu söyledi.

Gölmarmara'da 15 kişinin öldüğü kazaya ilişkin kamuoyunda çeşitli spekülasyonların ortaya atıldığını belirten Özdağ, "O yolun yetersiz olmadığı söyleniyor. Bu tamamen yanlış bir yorumdur. Orada süt tankeri şoföründen kaynaklı bir kaza vardır. Ne demek yani şimdi orada duble yol olsaydı o kaza olmayacak mıydı? AK Parti kara yollarında bir devrim yapmıştır. Kimse bunu görmezden gelemez" diye konuştu.

Adaylık sürecinde gece gündüz kapı kapı gezerek AK Parti'nin politikalarını anlattığını ifade eden Özdağ, hiçbir milletvekilinin uğramadığı köylere gittiğini vurguladı.

Kendisini karşılarında gören vatandaşların çok sevindiğini anlatan Özdağ, şöyle konuştu:

"Kurduğumuz 60 kişilik ekiple gece gündüz demeden çalıştık. 48 mahalle dolaşarak günde ortalama bin 500 kişi ile el sıkıştım. Sabah evden çıktığım zaman gece 04.00'lere kadar seçim çalışmalarımı yürüttüm. Gittiğim her yerde kendimi değil AK Parti'yi anlattım. Seçim çalışmaları boyunca kendim 70 bin lira harcadım. Yakın dostlarım da yardım ederek 300 bin lira harcadılar."

Gazetecilerin AK Parti'nin hangi parti ile koalisyon kuracağı sorusuna üzerinde Özdağ, "Bu konuda başbakanımız gerekli çalışmaları yürütmektedir ama benim gönlüm MHP ile koalisyondan yanadır" cevabını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement