AK Parti Milletvekili Abdulkadir Aksu Tatil İçin Alanya'ya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Abdulkadir Aksu Tatil İçin Alanya'ya Geldi

AK Parti Milletvekili Abdulkadir Aksu Tatil İçin Alanya\'ya Geldi

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, hafta sonu tatili için eşi ile birlikte Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

29.06.2013 18:31

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, hafta sonu tatili için eşi ile birlikte Antalya'nın Alanya ilçesine geldi. Aksu, basın mensuplarının Diyarbakır Lice'de yaşanan olaylarla ilgili sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, eşi Emine Aksu ile birlikte hafta sonu tatili için Alanya'ya geldi. Tosmur beldesinde bulunan bir otelde iki gün tatil yapacak olan Abdulkadir Aksu ve eşi Emine Aksu otele yerleşmeden önce aile dostuları olan iş adamı Mehmet Kuş'a ait deri mağazasına uğradı. Kuş'un çalışanları tarafından kapıda karşılanan ve tüm personel tarafından eli öpülen Aksu, mağazada çay içti ve bir süre sohbet etti.

Aksu, basın mensuplarının Diyarbakır Lice'de yaşanan olaylarla ilgili sorularını ise yanıtsız bırakarak, "Ben buraya tatil için geldim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Abdulkadir Aksu Tatil İçin Alanya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement