AK Parti Milletvekili Yavilioğlu'ndan Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Yavilioğlu'ndan Bayram Mesajı

AK Parti Milletvekili Yavilioğlu\'ndan Bayram Mesajı

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr.

13.10.2013 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, yayınladığı bayram mesajında, birlik ve beraberlik temennisinde bulundu. Yavilioğlu, "Tarih boyunca koruduğumuz kardeşliğimiz, bizleri hep güçlü kılmış, üç kıtaya hoşgörü ve adaleti götürmüştür. Bugün ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar birliğimizin ve beraberliğimizin harcı olan bayramların önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir" diye konuştu.

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Kurban Bayramı'nın tüm insanlık için barış, milletimiz içinde birliğe, beraberliğe vesile olmasını istediklerini belirterek, bayramların ayrıca ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleri olduğunu söyledi.

Dr. Yavilioğlu mesajında daha sonra şunları kaydetti; "Bayramlar, rahmetin, bereketin, bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Yaşadığımız coğrafyada ülkemizin yanı başında cereyan eden olaylara baktığımızda, birlik ve beraberliğin ve kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu bayram vesilesiyle daha iyi anlamamız ve hatırlamamız gerekmektedir. Bu temennilerimiz sadece bayram günleriyle sınırlı kalmamalıdır. Tüm toplumumuzu kuşatması, ülkemizin aydınlık geleceğinin önemli bir mihenk taşını oluşturması gerekir. Kurban Bayramı vesilesiyle, insanlığın acılarının son bulmasını, özellikle Suriye'de akan kanın durmasını diliyorum. Bu mübarek günlerin, bütün hemşehrilerimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Yavilioğlu'ndan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement