AK Parti Milletvekilleri, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekilleri, Başkan Gürkan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

03.11.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, 1 Kasım 2015 erken genel seçim sonuçları ve Battalgazi Belediyesinin çalışmaları değerlendirildi.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a seçim sonrası teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, vatandaşların istikrar ve güvenden yana oy kullandığını kaydetti. Tüfenkçi, "1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.1 Kasım seçimlerinde, seçim kampanyası boyunca gerek milletimiz, gerek teşkilatımız, gerek Malatyalı hemşehrilerimiz başta Belediye Başkanlarımız üzerilerine düşen görevi fazlasıyla yaptılar. Gece gündüz demeden gerek hizmetleri ile, gerekse AK Partili belediyeler olarak AK Parti'nin misyonunu anlatma bakımından önemli görevler ifa ettiler ve bu güzel çalışma sonrası güzel neticeler aldık. Kazanan millet oldu ve millet kendi kaderi ile AK Parti kaderinin birleştiğini, özellikle kendi gelişmişliği, refahı ve inancı akabinde dünya milletleri arasındaki yerini almasını AK Parti sayesinde daha hızlı ve gerçekçi olacağını gördü" dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, Türkiye'de ve Malatya'da vatandaşların istikrar ve güveni tercih ettiğini belirtti. Gürkan, "Geçtiğimiz süreç içerisinde Malatya'da çok güzel bir atmosferde seçim gerçekleşti. Türkiye istikametinin ve istikrarının bozulmaması konusunda kararını verdi. Malatya'da bu kararda hakikaten çok önemli ve önderlik etme konusunda büyük teveccüh gösterdi. Bu vesile ile Malatyalı hemşehrilerimi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Ayrıca Battalgazi hemşehrilerimiz de yüzde 75'lik bir oranla metropol ilçeler içerisinde Türkiye'de bir rekor kırmak adına büyük teveccüh göstermişlerdir. Bu sonucun milletimize ülkemize ve dünya insanlık barışına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hakikaten bu sonuç gerek ekonomik gösterilerde, gerekse dövizin endeksinde ve diğer borsanın endeksinde, hemen hükümet kurulmadan bir istikrar unsurunun öne çıkmasına neden oldu. Ortak paydamız Malatya ve Battalgazi'dir. Battalgazi ve Malatya'da da güzel işlerin takipçisi olma noktasında biz yerel noktada, il ve ilçe teşkilatımızla birlikte milletvekillerimize sorunları ileteceğiz ve inanıyorum ki milletvekillerimiz de sorunlarımızla bizzat ilgileneceklerdir ve gayretler göstereceklerdir. Ben inanıyorum ki Malatya tarihinde hak etmiş olduğu yere ulaşacaktır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement