AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti\'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, AK Parti'nin millete hizmet için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

13.08.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, AK Parti'nin millete hizmet için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Çetinkaya, partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin mazlumlara yoldaş, gariplere sırdaş olduğunu ifade ederek, kadrolarının milletle el ele yürüdüğünü dile getirdi.

Liderinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Çetinkaya, onun çizdiği kutlu yolda milletiyle var olmaya devam edeceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yolumuza nice engeller çıkaranlar oldu, ama biz yılmadık, halkımız için çalıştık. Halkımızın iradesiyle 14 yıllık iktidarımız süresince ülkemizi kalkındırmaya, güçlendirmeye devam ettik. Adı gibi ak ve dimdik duran AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünde sizlerle birlikte olmanın heyecanı içindeyiz. Kuruluşumuzdan bu yana omuz omuz çalıştığım tüm yol arkadaşlarıma ve ayrıca bizden desteklerini esirgemeyen tüm Kırşehirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. AK Parti olarak bugüne kadar milletimiz için çalıştık, yarın da yine sizlere hizmet etmek adına var gücümüzle çalışacağız. Partimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice hayırlı yıllara birlik ve beraberlik içinde daha da kalkınmış bir Türkiye olarak yeniden buluşmayı rabbimden niyaz ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement