AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 16 kilometrelik Fatsa-İslamdağ-Korgan yolunun kalan 8 kilometrelik kısmının, 16 Haziran'da ihaleye çıkacağını söyledi.

19.05.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 16 kilometrelik Fatsa-İslamdağ- Korgan yolunun kalan 8 kilometrelik kısmının, 16 Haziran'da ihaleye çıkacağını söyledi.

Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'daki ulaşım sorunlarını kökten çözeceklerini belirtti.

Ordu'da ulaşımla ilgili devam eden ya da edecek olan projeleri göreve gelir gelmez tek tek masaya yatırdıklarını ifade eden Taşçı, "1 Kasım'daki genel seçimlerde göreve gelir gelmez milletvekili arkadaşlarımızla devam eden ya da ivedilikle gerçekleşmesi gereken projeleri inceledik." dedi.

Yarım kalan Fatsa-İslamdağ-Korgan yolunun yeniden ihaleye çıkarılacağını belirten Taşçı, şunları kaydetti:

"16 kilometrelik Fatsa-İslamdağ-Korgan yolunun kalan 8 kilometrelik kısmı, 16 Haziran'da ihaleye çıkacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım beyin yolun ihaleye çıkarılmasında büyük desteği oldu. Bizler de yolun geri kalan kısmının ihaleye çıkarılması için sürekli takipte olduk. Ekip çalışmasının sonucunda nihayete erdik. İhalede herhangi bir sorunun oluşmaması durumunda yoldaki çalışmalar en geç temmuz ayında yeniden başlayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement