AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

06.12.2014 19:00

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kongrede konuşan İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yönetim kurulunda bazı değişiklikler yapıldığını belirten Bostancı, "Büyük Türkiye yolunda hep birlikte teşkilatlarımızın performansını daha yüksek tutmak için yapılan bu kongrelerde yeni arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla daha heyecanlı, daha şevkli hareket edeceğimize inanıyorum" dedi.

Görevlerin gelip geçi olduğunu, önemli olanın AK Parti'nin sürekliliği olduğunu vurgulayan Bostancı, şöyle konuştu:

"Bugün gerçekleştirdiğimiz bu kongre birlik ve beraberlik içinde kalmamız için yapılan bir kongredir. İlçe teşkilatımızda daha beraber çalıştığımız bazı arkadaşlarımıza bu dönem görev vermedik. Bizlere darılmasınlar, kırılmasınlar çünkü burada görev almak hak değil, dediğim gibi görevdir. Ben bu arkadaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyor, bizlere kattıkları değerler için teşekkür ediyorum. Zamanı geldiğinde ben de görevimi bırakacağım. Burada önemli olan AK Parti'nin sürekliliğidir. Partim uygun görmeseydi bu dönemde görevimden ayrılabilirdim. Görevde olduğum süreçte birçok seçim geçirdik. Bu seçimlerde ve seçim dışında arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları saymakla bitiremeyiz.

Genel olarak söyleyebileceğim bu çalışmalarımızda başarılarımız artarak devam etti. Bizlere bu konuda destek veren başta bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız ve belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni seçilmiş yönetimimiz ve teşkilatımızla aynı tempoda 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımıza kongresinin ardından hemen başlayacağız."

400 delegeden 222'sinin oy kullandığı seçime tek listeyle giren Nazmi Bostancı yeniden başkanlığa getirildi.

Yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu:

İsmail Hakkı Alcan, Yunus Gümüşel, Fuat Kovar, Fatih Şahin, Çetin Emil, Dilek Dönmez, Göksel Yücel, Nejced Serdar, Yılmaz Yılmazer, Belgin Dal, Serkan Akay, Ferit Vuraloğlu, Musa Bostancı, Sedat Balkaya, Adem Gündoğdu, Yılmaz Şahin, Ali Uğur Belat, Şahset Gülmez ve Recep Kılıçali - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement