AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel Açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, "İki dönem boyunca Tokat Milletvekilliği görevini sürdürerek ilimize en iyi hizmeti sunmaya gayreti gösterdim ancak bu dönem ara verme kararı aldım. Şahsım adına bu partiye desteğimi sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

25.05.2015 15:06

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, "İki dönem boyunca Tokat Milletvekilliği görevini sürdürerek ilimize en iyi hizmeti sunmaya gayreti gösterdim ancak bu dönem ara verme kararı aldım. Şahsım adına bu partiye desteğimi sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

Yüksel, AK Parti Yalova İl Başkanlığınca Çınarcık ilçesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek milletvekili genel seçiminde aday olmadığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"İki dönem boyunca Tokat Milletvekilliği görevini sürdürerek ilimize en iyi hizmeti sunmaya gayreti gösterdim ancak bu dönem ara verme kararı aldım. Şahsım adına bu partiye desteğimi sürdürmeye devam edeceğim. AK Parti Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu durmadan çalışmalarına devam ediyor. Bizler de ondan aldığımız o enerji ile yorulmak bilmeden milletimize, ülkemize hizmeti devam ettireceğiz."

Daha sonra Yüksel, Çınarcık Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement