AK Parti Yozgat İstişare Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Yozgat İstişare Toplantısı

AK Parti Yozgat İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

30.01.2016 19:34

AK Parti Yozgat İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde hem Türkiye'nin hem de Yozgat'ın geliştiğini söyledi.

Türkiye'nin her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirten Başer, "AK Parti milletin içinden çıkan yerli ve milli bir partidir. AK Parti davası, Yozgat sevdası, Türkiye sevdası, vatan millet aşkıdır. AK Parti davası, Kafkasların, Balkanların gönül sevdasıdır. AK Parti davası, mazlum milletlerin davasıdır. Bizler şer odaklarını yıka yıka, millet iradesinin her şeyin önünde olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları da bir bir bozarak ülkemizin kalkınmasının ve gelişmesinin önünü de yine AK Parti olarak biz açacağız" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Harun Lekesiz ise AK Parti'nin seçimlerde vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirdiğini aktardı.

Gece gündüz çalışacaklarını belirten Lekesiz, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız nasıl ki ülkemiz için çalışıyorsa, bizler de Yozgat için çalışacağız. Sizler seçimde Yozgat'tan 4 milletvekilini meclise gönderdiniz. Biz de şimdi sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Toplantıya, Belediye Başkanı Kazım Arslan, il ve ilçe teşkilatlarının üyeleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Yozgat İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement