AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin yine istikrardan yana oyunu kullandığını söyledi.

03.11.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin yine istikrardan yana oyunu kullandığını söyledi.

1 Kasım seçimlerinde Yozgat'tan 4. sıradan milletvekili seçilen Yusuf Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat'tan 4 milletvekilinin 4'ünün de AK Parti'den çıkmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Başer, "7 Haziran seçimlerinde seçmen hiç bir partiye tek başına hükümeti kurma yetkisi vermedi. Yapılan görüşmeler neticesinde ise koalisyon kurulamadı. Türkiye büyük bir belirsizliğin içine düştü ve erken seçim kararı alındı. 1 Kasım'da yapılan seçimde ise vatandaşlarımız tekrar istikrardan yana oyunu kullanarak AK Parti'ye tek başına iş başına dedi ve ülkeyi yönetme görevini tekrar bizlere verdi" dedi.

Aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını ifade eden Başer, "Partimiz 13 yıldır tek başına iktidar ve bugüne kadar almış olduğu sorumluluğu layığıyla yerine getirdi. 1 Kasım seçiminde de vatandaşlarımız yine partimize büyük bir sorumluluk yükledi. Bizler AK Parti olarak bu sorumluluğun farkındayız. Bu istikrarlı ve güçlü ekibe güvenerek tekrar tek başına iktidara getiren seçmenimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Biz sadece bize oy verenin değil, 78 milyonun vekiliyiz" diye konuştu.

Başer, Yozgat'ta 4 milletvekilini de AK Parti'den meclise gönderdikleri için Yozgat halkına da teşekkür ettiğini, kimsenin güvenini boşa çıkarmayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement