AK Parti Yozgat Milletvekilleri Çayıralan'da Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Çayıralan'da Partililerle Buluştu

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, partilerinin Çayıralan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

19.06.2015 11:37  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, partilerinin Çayıralan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Akgül, burada yaptığı konuşmada, ilçe halkına seçimlerde kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. AK Parti'nin 2002 yılından itibaren çıtayı yüksek tuttuğunu belirten Akgül, "2002'de yüzde 34,5 oy alarak 368 milletvekili ile iktidar olduk şuanda aldığımız yüzde 41'lik oy herkesin alacağı oy değildir. İnşallah daha iyi çalışır hatalarımızdan arınarak eski düzenimize döneriz" dedi.

Soysal da Çayıralan'da Türkiye ortalamasının üstünde oy aldıklarını ifade ederek, herkesin sandıktan çıkan sonuçlara saygı duyması gerektiğini dile getirdi.

AK Parti'nin kırmızı çizgilerinin olmadığını ancak ilkeli bir parti olduğunu ve ilkelerine her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan Soysal, "Tabi bizim şartlarımız ilkelerimiz doğrultusunda masaya oturur anlaşma sağlarsak olabilir. Ama sağlayamazsak yeniden seçim diyeceğiz gerekirse 'erken seçime varız' diyeceğiz. Ülkemizin üzerinde oynanan olayları birçok kez anlatmaya çalıştık milletimize. 'Bu seçim farklı' dedik. 7 düvele karşı mücadele verdik. Hepsi AK Parti'nin tökezlemesi için, Recep Tayyip Erdoğan'ın kenara çekilmesi için bütün planları yaptılar. Biz bunu milletimize anlattık" diye konuştu.

Yusuf Başer de AK Parti'nin vizyon sahibi bir parti olduğunu dile getirerek, "Bizim vizyonumuz var, 2023 hedefimiz var. Bu yüzden bir an öncede hükumetin kurulmaya ihtiyacı var. AK Parti başkanlığında bir hükumetin kurulmaya ihtiyacı var" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekilleri Çayıralan'da Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement