AK Partili Adaylar Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Güncel

AK Partili Adaylar Birlik Mesajı Verdi

AK Partili Adaylar Birlik Mesajı Verdi

Şanlıurfa'nın Birecik ve Suruç ilçelerinde halkla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları birlik ve beraberlik mesajları verdi.

23.04.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerin için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Suruç ve Birecik ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

Suruç ilçesinde miting yapan milletvekili adayları, daha sonra esnaf ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi. Suruç'taki mitingde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati konuşmasında şunlara değindi: "Biz tam 12 yıldır, bu ülkeye hizmet ediyoruz. Kimler geldi, kimler geçti, onlarca yıl geldiler. Kürt demeye utandılar, onlarca yıl geldiler sizlerle gizli gizli konuştular. Onlarca yıl geldiler yapacağız, edeceğiz, bekleyin dediler. Sizleri görmemezlikten geldiler. 3 Kasım 2002 yılı geldiği zaman aramızdan, içimizden, bizi anlayan, bizi bilen, dinimizden, imanımızı bilen, kıblemizi bilen, namazımızı bilen bir lider geldi ve 'ben bu milletle beraber olacağım ölünceye kadar bu milletin emrinde olacağım, bu devleti bu milletin hizmetkarı yapacağım' diyen bir Recep Tayyip Erdoğan'la Türkiye'yi ayağı kaldıran ilk adımları attık." Daha sonra Milletvekili Adayı Abdullah Yeşil ise, "Kardeşlerim bakın Selahattin Eyyübi'nin torunları Sultan Alp Arslan'ın torunları olmadıkça Kobani huzur bulmaz, Erbil huzur bulmaz. Biz, bu bölgenin Müslümanların huzuru için sizinle beraberiz. Şanlıurfa'da ne varsa, Haliliye'de ne varsa, Karaköprü'de ne varsa, bu ilçede Pirsus'ta da Suruç'ta da olacak" diye konuştu.

BAĞLI: KARDEŞLİK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Birecik ilçesini ziyaret eden adaylar Birecik halkı ile buluştu. Burada bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba AK Parti'nin bütün kesimleri kucakladığını söyledi. Fakıbaba, "Hiçbir zaman bu kardeşiniz demokrat yapısıyla hiç ayrım yapmadı. Herkesi kucakladı, herkes de bu kardeşini kucakladı. Allah hepinizden razı olsun" dedi. Milletvekili adayı Mazhar Bağlı ise, "Birecik gerçekten bizim farklılıkları bir arada yaşatma ile ilgili yaptığımız çalışmalara, en iyi örneği teşkil edecek olan merkezlerden birisidir. Bütün bu farklılıklar bütün Kürtler, Türkler, şehirliler bütün Birecikliler, emin ve rahat eldedir. Bundan sonra çünkü biz hiç kimsenin sahip olduğu etnik yapısı, inancı ve ten renginden dolayı bir farklılık yapan bir parti değiliz. Tam tersi onların kardeşçe bir arada herkesin hukukunu savunarak, onların daha iyi bir ülkede daha iyi bir memlekette yaşamaları için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Partili Adaylar Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement