Ak Partili Aydın: "30 Mart Bir Dönüm Noktasıdır" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Aydın: "30 Mart Bir Dönüm Noktasıdır"

Ak Partili Aydın: "30 Mart Bir Dönüm Noktasıdır"

30 Mart seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu ifade eden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, “Son 10 yıl içerisinde Türkiye’nin göstermiş olduğu değişim ve gelişim baltalanmak isteniyor” dedi.

23.03.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu ifade eden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, "Son 10 yıl içerisinde Türkiye'nin göstermiş olduğu değişim ve gelişim baltalanmak isteniyor" dedi.

Erzurum Pasinler'in 96. kurtuluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen gecede, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın "dadaşlar" ile bir araya geldi. Yeşilpınar Beyaz Köşk Düğün Salonu'nda düzenlenen gecede Erzurumlular, 30 Mart seçimleri için tam destek vereceklerini söyledi.

AK Parti olarak millete hizmet yolunda sağlam adımlarla ilerlediklerini belirten AK Partili Remzi Aydın, "Kurtuluş Savaşı'ndaki cesaretiyle hatırladığımız Nene Hatun'umuzun memleketi olan Erzurum'u görmüş biri olarak, o toprakların insanlarının ne kadar cesur, onurlu ve vatan sevdasıyla dolu olduklarını biliyorum" dedi.

"17 ARALIKTA DÜĞMEYE BASTILAR"

"17 Aralık'ta düğmeye basıldı" diyen Remzi Aydın, "Memleketimizdeki istikrardan rahatsız olan dahili ve harici bir takım çevreler tarafından son 10 yıl içerisinde Türkiye'nin göstermiş olduğu değişim ve gelişim baltalanmak isteniyor. Türkiye'yi karanlık günlere çekmek isteyenleri durdurmak adına 30 Mart seçimleri bir dönüm noktasıdır. Sizlerin Nene Hatun'un torunları olarak 30 Mart'ta göstereceğiniz birlik ve beraberlik en güzel cevap olacaktır. Aslında kendiniz için değil, gelecek nesilleriniz için yapacaksınız" şeklinde konuştu.

Buradaki programın ardından partililerle birlikte Alibeyköy sokaklarında sevgi yürüyüşünde bulunan Remzi Aydın'a, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, kadın kolları ve gençlik kolları eşlik etti. Yaklaşık 6 saat boyunca AK Parti ve Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen Partililer, Remzi Aydın'a sevgi gösterisinde bulundu.

"YOLUMUZ HİZMET YOLUDUR"

"Bizim yolumuz millete hizmet yoludur" diyen AK Partili Remzi Aydın, "Her kesimden Eyüplümüzün hizmetkarı olduğumuzu bir kez daha göstermek için Eyüp'ün sokaklarındayız. AK Parti'nin belediyecilik anlayışında herkese objektif, herkese adil yaklaşım ilkesi vardır. Bu coşku, bu heyecan, bu sevgi hiç bitmeyecek. İçimiz millet aşkıyla, millet hizmet sevdasıyla dopdolu. Daima Eyüp daima hizmet" ifadesini kullandı.

"İŞLERİNDEN DOLAYI YENİDEN ADAY OLMADIM"

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise işlerinden dolayı tekrardan aday olamadığını belirterek "5 yıl Eyüp Sultan'a, sizlere hizmet etmekten çok onurluyum. Düşüncem, bu işi benden çok daha layıkıyla yapacak, benden çok daha güzel yapacak arkadaşlar var. Sayın Başbakanımızdan işlerim dolayısıyla affımı rica ettim, yeniden aday olmadım. Başbakanımızın bana söylediği şeyler büyük onurdur. Teşkilatımızdan Eyüp Sultan'a en güzel hizmeti yapacak olan ve inanıyorum ki benden çok daha iyi belediye başkanlığı yapacak olan Remzi Aydın kardeşimiz aday gösterildi. İnşallah Remzi Aydın'a vereceğiniz, Başbakanımıza vereceğiniz desteklerinizle Eyüp'te AK Parti hizmetleri devam edecek ve yine Eyüp kazanacaktır. 5 yıl boyunca acı tatlı birçok anımız oldu. Şimdiye kadar hizmetlerimizde benden yana geçen bir hakkım varsa helal olsun" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Aydın: '30 Mart Bir Dönüm Noktasıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement