Ak Partili Kadınlar İlçe Turunda - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar İlçe Turunda

Ak Partili Kadınlar İlçe Turunda

AK Parti İl teşkilatı, teşkilatta daha önce görev almış yönetici ve teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarına dahil ederek, bu alanda sinerji oluşturuyor.

05.10.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl teşkilatı, teşkilatta daha önce görev almış yönetici ve teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarına dahil ederek, bu alanda sinerji oluşturuyor. AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve ekibi 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla ilçelerde seçim çalışması başlattı.

Gönüllü kadınlar, Tortum ve Uzundere'de seçim çalışmalarına başladılar. Esnaftan ve vatandaştan büyük ilgi gören AK Parti'li kadınlar, ev toplantıları organize ederek kadın seçmenlerle bir araya geldiler.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Eski Başkanı Nimet Aydemir, 1 Kasım seçimlerinin yapılacağı güne kadar büyük bir özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

Uzundere ve Tortum'da yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirten Aydemir, "Gönüllü arkadaşlarımız büyük bir fedakarlıkla seçim çalışması yürütüyor. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza AK Parti hükümetlerinin icraatları anlatılıyor, parti seçim beyannamesi hakkında bilgi veriyoruz. Siyaset uzun soluklu bir süreç, ilk günkü özveriyle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ekip çalışması ve kolektif çalışma ruhuna önem veriyoruz Kapımız herkese açık, 80 kişilik gönüllü ekibimize teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar İlçe Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement