Ak Partili Kahraman: 'İzmir Kimsenin Kalesi Değil' - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kahraman: 'İzmir Kimsenin Kalesi Değil'

Ak Partili Kahraman: \'İzmir Kimsenin Kalesi Değil\'

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Konak ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı ve İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, geçmişte hem sağ partilerin birinci olduğu İzmir’in sağduyulu ve demokratik olduğunu belirterek, "İzmir kimsenin kalesi değil." ifadesini kullandı.

26.02.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Konak ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı ve İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, geçmişte hem sağ partilerin birinci olduğu İzmir'in sağduyulu ve demokratik olduğunu belirterek, "İzmir kimsenin kalesi değil." ifadesini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Rasim Kahraman, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve bazı yöneticiler tarafından karşılandı. Burada konuşma yapan Kahraman, çok uzun zamandır İzmir'de yaşadığını ifade ederek, "Torunlarım İzmir'de dünyaya geldiler. Bütün çevremiz bu kentte yaşıyor. Biz eğitime çok önem veriyoruz. Bu sebeple vakfı kurduk. Gençlerimize orada burs veriyoruz. Biz çocuklarımızı okutacağız. Onlara sahip çıkacağız." dedi. AK Parti'nin de bütçede en büyük payı eğitime ayırdığını hatırlatan Kahraman, "80 yıllık Türkiye Cumhuriyeti'nin yaptığı hizmetlerle AK Parti hükümetinin 13 yılda yaptığı hizmetleri yan yana koyun, AK Parti hükümetinin hizmetleri kat kat katlıyor" dedi.

Hükümetin icraatlarından övgüyle bahseden Kahraman, sözlerine şöyle devam etti: "Dünya Türkiye'ye gıptayla bakıyor. Ancak üzüldüğümüz bir şey var; şu anda bir buçuk milyar nüfuslu İslam aleminin 1 milyarı zulüm altında. Bunlara tek sahip çıkan Türkiye'dir, Cumhurbaşkanımızdır. O'nu en az babamız kadar seviyoruz. Neden seviyoruz biliyor musunuz? Çünkü hepimiz Türkiyeliyiz. Vatan millet sevdalısı insanlarız. Bu güne kadar gelmiş geçmiş başbakanlar içerisinde, cumhurbaşkanları içerisinde en çok İslamiyet'i savunan dik duran Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımızdır. Hepimiz onun için buradayız. Selameti biz burada gördük. En büyük STK, en büyük aile AK Parti ailesidir. Halk teveccüh ediyor. Çok güçlü bir hükümetimiz var."

Malatya'da şehit düşen pilotlara Allah'tan rahmet dileyen Kahraman, "Allah hepimize şehadet mertebesini nasip etsin. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Türkiye varsa şehitlerimizin kanı ile var. Süleyman Şah Türbesi bizim için bir örnektir. O gece Sayın Cumhurbaşkanımız uyumuyor sabaha kadar çalışıyor. Tere yağından kıl çeker gibi Saygı Karakolu'nda görevli tüm askerlerimizi güvenli şekilde oradan çıkardık. Kimsenin burnu bile kanamadı. Sadece bir askerimiz kaza sonucu şehit oldu. Musul'da 48 elçilik rehinemiz 101 gün rehin kaldı. O bölgede diğer ülke vatandaşları rehin alındığında hunharca katledilirken, bizim rehinelerimiz yine çok başarılı bir operasyonla kurtarılarak yurda getirildi. Türkiye büyük bir devlet olduğunu ve gücünü her iki operasyonla dünyaya ispatladı" dedi.

AK PARTİ, TÜRKİYE'Yİ KUCAKLAYAN TEK PARTİ

Muhalefetin bu yapılanları görmek istemediğini, muhalefet olsun diye yapılan güzel hizmetlere bile karşı çıktığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Rasim Kahraman; "Maalesef artık onların gözleri ama olmuş. Beyaza da kara diyorlar, karaya da kara diyorlar. Türkiye'de sadece bir parti var. Doğu ve Güneydoğu'da MHP ve CHP Yok. Ege'ye geldiğin zaman burada da BDP yok. Bunlar Türkiye partisi değil." ifadelerini kullandı.

İZMİR KİMSENİN KALESİ DEĞİL

Kahraman; "Allah izin verir de Ankara'ya gidersem bütün 4.5 milyonluk İzmir'i kucaklayacağım. Alevisi ile sünnisi ile. Bizde ayırt etmek olmaz. Dinimiz hiçbir zaman böyle bir şeyi savunmaz. İzmir kimsenin kalesi değil. Burası Anavatan dönemini de, Doğruyol dönemini de yaşadı. Bize de çok görev düşüyor. 7 Haziran için çok çok iyi çalışmamız gerekiyor. Köylünün işçinin derdini bilen kardeşlerimizi bu sefer parlamentoya taşıyacağız." şeklinde konuştu. Partililere hitap eden Kahraman, "Sizin adınıza oraya gitmek istiyorum. Oraya gittiğimiz zaman sizin bir hizmetkarınız olacağım. 24 saat telefonum açık olacak." dedi.

Türkiye'nin sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kahraman, "Cumhurbaşkanımızın çalışması hep bu noktada. Bunun için en az 385 milletvekili çıkarmamız lazım. Bunun için hepimiz çok çalışmamız gerekiyor. Biz de çok çalışacağız ve AK Partiyi İzmir'de birinci parti yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Milletvekili aday adayı Rasim Kahraman'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetti dile getiren AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım da, "Sayın Rasim Kahraman teşkilatımızın her kademesinden görev almış ve emek vermiş bir ağabeyimiz. O'nun aday adayı olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayım. Umarın kendisi hedeflediği yere gelir." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kahraman: 'İzmir Kimsenin Kalesi Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement