Ak Partili Kalkan'dan TOKİ'ye Gece Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kalkan'dan TOKİ'ye Gece Çıkartması

Ak Partili Kalkan\'dan TOKİ\'ye Gece Çıkartması

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Uzundere’de bulunan TOKİ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

20.03.2014 12:32

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Uzundere'de bulunan TOKİ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Bugüne kadar unutulan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların dertlerini dinleyen Kalkan, "Başarılı belediye başkanı söz verip ortadan kaybolan değil, verdiği sözleri tutan ve onların çözümü için mücadele veren belediye başkanıdır" diye konuştu.

Gündüz iki seçim bürosu açılışına katılan, ardından Limontepe'de bulunan pazaryerini ziyaret eden Kalkan akşam saatlerinde Üçkuyular'da kahve toplantıları ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Kalkan'ın son durağı ise Uzundere'de bulunan TOKİ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Uzundere TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Kalkan, bugüne kadar TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlara verilen sözlerin tutulmadığını vurguladı. Kalkan, "Bundan sonra TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartları yükselerek kaliteli yaşama kavuşacaklar. Başarılı bir belediye başkanı söz verip ortadan kaybolan değil, verdiği sözleri tutan ve onların çözümü için mücadele veren belediye başkanıdır" ifadelerini kullandı. Vatandaşlara Karabağlar'da yapılacak kentsel dönüşüm sonrası ilçenin planlanan halini hazırladığı video ile izleten Kalkan, "Sizler bu şartlarda yaşamaya layıksınız. Gelişen Tükiye'de Karabağlar bu şartlarda yaşamaya layık değil. Gelin hep birlikte önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım, sonra da ben Necip Kalkan ile Karabağlar'da dünyaya örnek değişimi başlatalım" diyerek katılan vatandaşlardan destek istedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kalkan'dan TOKİ'ye Gece Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement