Ak Partili Metiner'den Kılıçdaroğlu'na İstifa Çağrısı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Metiner'den Kılıçdaroğlu'na İstifa Çağrısı

Ak Partili Metiner\'den Kılıçdaroğlu\'na İstifa Çağrısı

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Avcılar’da bir fabrikada işçilerle bir araya geldi.

15.10.2015 14:59

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Avcılar'da bir fabrikada işçilerle bir araya geldi. Metiner, TÜSİAD'ın toplantısında Ankara'daki terör saldırısı sonrası iki bakanın istifa etmemesini eleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "İstifayı çok önemsiyorsa kendisi istifa etsin" dedi.

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Avcılar'da bir fabrikayı ziyaret etti. Burada işçilerle sohbet eden Metiner, "Hepimiz aynı gemideyiz. Batarsa hepimiz boğuluruz. Partilerimiz, tercihlerimiz farklı olabilir ama burası bizim vatanımız. Birbirimizi düşman gibi görürsek, birbirimize yazık ederiz. Bunu yapmayalım" dedi.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili Metiner, "İşçilerle görüştük. Hal hatır sorduk. 1 Kasım'a giderken, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini söyledik. Hangi partiye oy verirseniz verin, birbirinize düşmanlık yapmayın dedik. İstikrar için oy istedik. Destek istedik. Onların yüreklerine dokunmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NU İSTİFAYA ÇAĞIRIYORUM"

Metiner, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün TÜSİAD'ın toplantısında yaptığı "İki bakanın istifa etmemesi içimde bir yaradır" açıklamasını da değerlendirdi.

Metiner, Kılıçdaroğlu'nu terör karşısında sağduyulu davrandığında tebrik ettiğini söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'ndan ricamız tebriklerimiz artık uzun süreli olsun. Nedense, Kılıçdaroğlu çok taktiksel hareket ediyor. Seçime dönük bir takım atraksiyonlar içinde. Teröre ilk gün tavır koyan Kılıçdaroğlu gidiyor, terörden siyasete nemalanma çalışan bir Kılıçdaroğlu çıkıyor. HDP, bunu farklı düzlemde yapıyor. MHP tamamen kapılarını kapatıp, farklı bir bir düzleme taşıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, terör karşısındaki hassasiyeti gösterme gereğini duyuyor. Ama buradan nasıl nemalanırım diye düşünüyor. Eğer,  istifayı çok önemsiyorsa kendisini istifaya çağırıyorum. Çünkü genel başkan seçildiği günden beri hiçbir siyasi başarısı olmamış bir genel başkan.  Partisine oy katmamış, oy kaybettirmiş bir genel başkan. Herhalde var olduğu sürece CHP'yi iktidara taşıyamacak bir genel başkan. Kendi istifasından başlasa çok erdemli davranmış olur. Başkalarına da örnek olmuş olur. Aynı şeyi Sayın Bahçeli için de söylemek isterim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Metiner'den Kılıçdaroğlu'na İstifa Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement