Ak Partili Sena Nur Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sena Nur Çelik Açıklaması

Ak Partili Sena Nur Çelik Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

18.10.2015 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmalar kapsamında çalışmalarını Antalya'nın batı ilçelerinden Kaş ve Demre sürdüren Sena Nur Çelik, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin en önemli seçimi olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Çelik, seçmenlerle evlerde, kahvehanelerde, ve mahalle toplantılarında bir araya gelmeye devam ediyor. Çelik, Antalya'nın Kaş veDemre ilçelerinde 10 mahalle de seçmenlerle buluştu.Mahalle toplantıları yapan ve kadınlarla bir araya gelen Çelik, vatandaşlarla ülke sorunları ve 1 Kasım seçimlerinin önemi konusunda sohbet etti. Çelik, Kaş'ta, mahalle gezileri yaptı, Demre'de ise 4 düğüne katıldı. Ayrıca hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, Kumdağ Piknik Alanı'nda Demre ilçe müftülüğünün, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu pikniğe de katıldı. Din görevlileriyle de bir süre sohbet eden Çelik, son 13 yılda yaşanan ekonomik başarının istikrarla sağlandığını dile getirdi.

"EKONOMİK BAŞARI SİYASİ İSTİKRARLA SAĞLANDI"

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ev toplantılarında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önündeki en önemli meselenin siyasi istikrar olduğunu belirtti. Çelik "7 Haziran seçimlerinden sonra meydana gelen gelişmeler, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Hükümet oluşumuna katılmayan ve koalisyon görüşmelerini çıkmaza sokan muhalefete bu seçimde milletimiz en güzel cevabı verecek. Biz parti olarak, ülkemizin hükümetsiz kalmaması için hiçbir şart ileri sürmeden muhalefet partileri ile görüşme yaptık. Bir sürü şart ileri sürdüler. Memleket menfaati yerine parti menfaatini gözettiler" dedi.

Son 13 yılda kalkınan ve güçlenen Türkiye tablosunun Ak Parti'nin tek başına iktidarı sağlandığını belirten Sena Nur Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaat edebildiğini söyledi. Konuşmasında son günlerde artan terör olaylarına değinen Sena Nur Çelik, "Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırılarının asıl hedefi ülkemizdir, Türkiye'dir" şeklinde konuştu.

Seçimler öncesinde karışıklık ve kaos çıkarmayı amaçlayan, milletin iradesini etkilemek isteyen iç ve dış odaklara en esaslı cevabın sandıkta verileceğini belirten Çelik konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ülkemizi hedef alan terör saldırıları, her türlü siyasi mülahazanın ötesinde bir memleket meselesidir. Bu tür olaylar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de yine tam bir dayanışma içinde olduğumuzu cümle aleme göstermeliyiz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sena Nur Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • istanbul: akp akp akp tam yol ikdidar partisi 0 0 Yanıtla

Advertisement