Ak Partili Vekil Partililere Seslendi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekil Partililere Seslendi Açıklaması

Ak Partili Vekil Partililere Seslendi Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, AK Parti Salihli İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşma töreninde partililerden yapılan yatırımların her yerde anlatılması gerektiğini söyledi.

06.10.2014 10:56

AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, AK Parti Salihli İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşma töreninde partililerden yapılan yatırımların her yerde anlatılması gerektiğini söyledi.

Salihli'de Bayramın ikinci günü AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Parti Lokalinde düzenlen toplantıda partililer ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, bayramların, sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessümle karşılandığı, ikramların yapıldığı mutlu günler olduğunu söyledi.

Konuşmasında gündemde yer alan konuları dile getiren AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, "Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Dünya coğrafyasında gerek insanlık onuru, gerekse Müslümanlar zulüm altındalar. Özellikle bu dönemde zulme maruz kalanlar, bize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadırlar. Bu nedenle dün olduğu gibi bugün de dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün, Gazze, ırak, Suriye, Arakan başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan acı olaylar, akan kan ve gözyaşı nedeniyle yürekleri yakan, vicdanları sızlatan tabloyla karşı karşıyayız. Masum insanları hedef alan kutsal yaşam haklarını hiçe sayan saldırılar derin endişe ve üzüntü yaratmaktadır. Kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ıstırabın sona ermesi, adil ve kalıcı bir barışın sağlanması hepimizin ortak dileği ve duasıdır" dedi.

Üzümde yaşanan sorunları da dile getiren Yurttaş, "Ege Bölgesi'nin en önemli ürünü olan çekirdeksiz sultaniye üzümü Manisa'da yetişmektedir. Üzümün tanıtımı için de gerekli çalışmaları yapmaktayız.Bu nedenle yaş meyve ihracatı için 130 TL teşvik primi veriyoruz. Kuru üzüm içinde teşvik primi verilmesi için çalışmalar başlattık. Kuru üzümde teşvik primi verilmesi yönünde hazırlatılan proje direk üreticiye yansımaktadır" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde tarım sektörüne önemli yatırımlar yapıldığını belirten Yurttaş, "Bölgemizde yapılan yatırımları biz anlatamıyorsak birileri AK Parti iktidarı döneminde bölgemize ne yaptı diyebiliyor. Sadece tarım sektörüne yapılanları ilgili kurum ve kuruluşlar anlatmıyorsa üreticimiz nereden bilecek. Tariş Üzüm Birliği'nin 2013 yılı sonunda 91 Milyon Lira borcunu sildik. Geri kalan 70 Milyon lira borcunu da yeniden yapılandırdık. Bin Günde Bin Gölet projesi kapsamında Manisa ve ilçelerine toplam 52 gölet ve üç baraj yapılacak. Manisa'ya yapılacak olan 52 gölet projesinden 25 gölet projesi bitirilme aşamasına geldi. Üç Baraj projemizden birisi olan Kelebek Barajı'nın inşaat çalışmaları başladı. Salihli ve yöresinde 23 Bin dekar araziyi sulayacak olan Yeşil Kavak Barajı için proje çalışmaları yapıldı. İlgili Bakanlığa gönderildi onayı bekleniyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekil Partililere Seslendi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement