Ak Partili Vekiller Kula İlçesinde Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekiller Kula İlçesinde Temaslarda Bulundu

Ak Partili Vekiller Kula İlçesinde Temaslarda Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş kurban bayramı nedeniyle Memur-Sen, Diyanet-Sen ve Eğitim-Bir Sen üyeleriyle bir araya geldi.

07.10.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş kurban bayramı nedeniyle Memur-Sen, Diyanet-Sen ve Eğitim-Bir Sen üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Kula İlçe Binasında partililerle bayramlaşan vekiller ardından Memur-Sen, Diyanet-Sen ve Eğitim-Bir Sen üyeleriyle bir araya geldi. Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen tarafından başlatılan başörtüsüne özgürlük çalışmasına değinen AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "İktidara geldiğimiz zaman bizlerden bir istek vardı. Kızlarımız başörtüsü ile eğitim almak istiyorlardı. Vekillerimiz başörtüsü takıyor diye kovulduğu mecliste bunu konuşmak, dile getirmek büyük bir görevdir, bu bizim meselemizdir dedik. Bu yapılan uygulamayı kaldırarak, önce mecliste sonra da üniversitelerde başörtüsü serbestliğini sağladık. Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen sendikası üyeleri de bu konuyla ilgili bir imza kampanyası başlattılar. Bu kampanyanın sonrasında son çıkardığımız yasayla da başörtüsünü orta öğretimlerde serbest hale getirdik. İlk iktidara geldiğimizde daha özgür bir Türkiye sağlayacağız demiştik, bunu yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Yurttaş'ın ardından konuşan Memur-Sen ve Diyanet-Sen Kula İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise, "Sendikamız olarak bugüne kadar hükümetten çok talebimiz oldu. Hepsinde de taleplerimiz yerine getirildi. Artık insanlar eğitimini de ibadetlerini de özgürce yaşayabiliyor. Bu nedenle üyelerimiz ve vatandaşlarımız çok memnunlar. Bende şahsım ve sendikam adına AK Parti hükümetine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekilleri sendika temsilcileri ile bayramlaştıktan sonra Kula Devlet Hastanesine geçtiler. Kula Devlet Hastanesine geçen vekiller Acil Servis ve Poliklinikte yatan hastaları ziyaret ettiler. Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir'in nezaret ettiği vekiller önce acil serviste yatan hastaları ziyaret ettiler. Durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar. Acil servisten sonra polikliniklere geçen AK Parti Manisa Milletvekilleri hastaların sağlık durumlarını öğrenerek, kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordular. Ziyaret sırasında konuşan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, "Sayın vekillerin ziyaretinden şahsım, hastane çalışanlarımız ve hastalarımız çok büyük mutluluk duyduk. Bayramda herkes ailesiyle beraber iken burada vatandaşa sağlık hizmeti vermeye çalışan hastane personelimiz ve bayramını hastane de geçirmek zorunda kalan hastalarımızın ziyaret edilmesi büyük bir incelik. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Hastalara acil şifalar dileyen AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş bayramlaşma ziyaretlerini Kula'da sonlandırarak Manisa'nın diğer ilçelerindeki vatandaşlarla bayramlaşmak adına Kula'dan ayrıldılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekiller Kula İlçesinde Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement