AK Partililer, Huzur İçin Dua Etti - Son Dakika
Güncel

AK Partililer, Huzur İçin Dua Etti

AK Partililer, Huzur İçin Dua Etti

Şanlıurfa'da bir araya gelen AK Partili yöneticiler 'Ülkemizin Huzuru, Barışı ve Selameti için Duada Buluşuyoruz' adlı programı düzenledi.

23.08.2015 13:56

Şanlıurfa'da AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatı, son günlerde Türkiye'nin dört bir yanında yaşanan çatışmalı ortamın sona ermesi temennisini konu alan program düzenlendi.

Cuma namazı sonrası bir araya gelen AK Parti teşkilatı, Eyyüp Peygamber Makamı'nda toplu dua ederek ülke genelinde huzurlu ortamın tekrardan hüküm sürmesini diledi.

Programa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Gençlik Kolları Başkanı Reşat Aksoy, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, bazı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir açıklama yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Demirbaş; "Birlik beraberliğimizi anımsatan bir hutbe konusu oldu. Son günlerde yaşanan şehit olayları, milli birliğimizi beraberliğimizi bozacak, gerek iç gerekse dış güçlere, biz burada en güzel cevabı olan dualarımızla verdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de, gerek devlet ve gerek hükümet anlamında en iyi yerlere anlamında birlik ve beraberlikle dualarımızla geleceğiz" dedi.

EKİNCİ: HUZURA İHTİYACIMIZ VAR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise ülke genelinde huzura ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Ekinci, "Son günlerde gördüğünüz gibi, ülkemizde hoşumuza gitmeyen olaylar oluyor. Güzelim vatanımızı hakikaten bozmaya çalışan projeler bir bir hayata geçiriliyor. Fakat millet her şeyin hakkında bunun Cuma'da da gördüğünüz gibi hangi dilde olursa olsun, ırkı ne olursa olsun. Bütün insanlar aynı kıble'ye dönmüş durumdadır. Cenab-ı hakka açılan dualarla da ülkemizin birliği, dirliği hakkında da dualar yapılıyor. İnşallah bu dualar kabul olur. Bizlerde acılar yaşamayalım istiyoruz. Burada bazı acıları tercüme etmeye gerek yok. Hemen yanı başımızda Suriye'deki olaylar hepimizin malumu. Irak'ta yıllardır Özgürlük getirilecek diye orda ki olayları hepimiz görüyoruz, biliyoruz. İnsan coğrafyasının tek huzurlu olan ülkemizde de huzuru bozmak için çok ciddi adımlar atılıyor. Bu bir kaos projesidir. Vatandaşlarımız, milletimizin bunun farkındadır. İnşallah bizlerde vatandaşlarımızla, milletimizle beraber bu projenin ulaşmasını engelleriz. Bizim için bir hac olan ümmet kardeşliği de her şekilde, her daim dile getiririz. Bugünde burada bir araya geldik. İl başkanımız, ilçe başkanımız, teşkilatımızla, vatandaşlarla hep beraber dua ediyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Ceylanpınar İlçe müftüsü Üsama Anlağan tarafından okunan dualar sonrası program sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Partililer, Huzur İçin Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet: Hirsizlarin duasi Kabul edilmez Allah akil fikir versin bu milete bir hirsizin pesine takilip gidiyorlar Allah islah etsin 0 0 Yanıtla
  • yılmaz bilal karaköprü şanlıurfa: la unalıma girdik işsizlikten siz kameralar önünde herşey,i yapıyorsunuz gizli olan ibadet daha makbul derlerdi büyüklerimiz oysa...bi kutu makarna bulgur dağıtırsınız kameralr da çağırıyorsunuz alacak olan insanıda utandırıyorsunuz böylece,çöplere sinek ilacı sıkarsınız belediye durmadan çalışıyor sloganıyla haber yaptırırsınız la ayıpla ayıp bırakın gerçek icraatlara geçin artık bilmiyorsanızda çevre illlere bakıp öğrenin artık yeterla yater sonrada vay efendim niue böyle oldu dersiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement