Akçakoca'nın 5 Yıldızlı Oteli Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'nın 5 Yıldızlı Oteli Açıldı

Akçakoca\'nın 5 Yıldızlı Oteli Açıldı

Akçakoca’nın ve Batı Karadeniz bölgesinin tek 5 yıldızlı otelinin resmi açılışı yapıldı.

07.12.2014 12:23

Akçakoca'nın ve Batı Karadeniz bölgesinin tek 5 yıldızlı otelinin resmi açılışı yapıldı.

Batı Karadeniz bölgesinin ve Düzce Akçakoca ilçesinin tek 5 yıldız oteli Sky Tower, düzenlenen törenle resmi açılışı gerçekleştirildi. Törene, Düzce Valisi Ali İhsan Su, TBMM İdare Amiri Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Aslan ve Osman Çakır; Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin yanı sıra Düzce ve ilçelerinin protokol temsilcileri katıldı. Protokolün yanı sıra davetliler arasında Gambiya, Senegal ve Nijerya büyükelçileri de yer alırken, Osmanlı hanedanının temsilcilerinden Harun, Orhan, Abdülhamit Kayıhan ve Yavuz Selim Osmanoğlu da aileleriyle birlikte açılışa katıldılar.

Merkez Cami imamı tarafından okunan Kur-an tilavetiyle başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Sky Tower Otelinin de sahibi Ersin Aydeniz, "Akçakoca'nın denizi, doğası ve tarihi dokusuyla Miami, Hawai, İbiza ve benzeri gibi 5 yerden daha güzel. Açmış olduğumuz otelde uyguladığımız helal turizm konsepti bizim maliyetlerimizi ikiye katladı. Ama bizim için helal turizmin de temelinde olan helalinden kazanmak var. Bu yüzden bu konsepti uyguladık" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Bu otelin hikayesi hüzünlüydü. Bu otelin bu hale gelmesinde ve hüzünlü hikayesinden kurtulmasına vesile olan değerli yatırımcıya, dönemin belediye başkanına ve oteli sahiplenme noktasında önemli bir görev üstlenen çok değerli Akçakoca halkına teşekkür ediyorum"dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise yaptığı konuşmada, "Bugün burada özel bir kuruluşun açılış kurdelesini keseceğiz ama, bana göre Düzce ya da Akçakoca Belediyesinin bir hizmet binasının kurdelesini kesmekten farksız. Çünkü bizler kendi tesislerimiz gibi burada toplantılarımızı gerçekleştireceğiz, misafirlerimizi ağırlayacağız, o yüzden bu otel aslında bizimdir" şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan ve Düzce önemli üç sektörde Türkiye'de söz sahibi olduğunu söyleyen diyen Düzce Valisi Ali İhsan Su ise, "Düzce'nin en önemli gelir kaynaklarından biri de turizm. Su, denizi, yaylaları, mağaraları, şelaleleriyle Düzce'nin sloganının "Tabiat cenneti Düzce her şey var gönlünüzce" diye konuştu.

Konuşmaların tamamlamasının ardından, konuklar sahneye çıkarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi. Sky Tower otelinin işletmecileri tarafından milletvekillerine çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra, kalabalık heyet açılış kurdelesini hep birlikte keserek otelden ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'nın 5 Yıldızlı Oteli Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement