Akdora Bayanlarda Türkiye İkincisi - Son Dakika
Yerel

Akdora Bayanlarda Türkiye İkincisi

Akdora Bayanlarda Türkiye İkincisi

Gaziantep’in Hokey Süper Ligi’ndeki temsilcisi Akdora Gençlik ve Spor Kulübü, düzenlenen Salon Süper Ligi müsabakalarını Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

04.03.2015 12:06

Gaziantep'in Hokey Süper Ligi'ndeki temsilcisi Akdora Gençlik ve Spor Kulübü, düzenlenen Salon Süper Ligi müsabakalarını Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Amasya'da 28 Şubat-3 Mart tarihlerinde düzenlenen Salon Süper Ligi müsabakalarında Gaziantep temsilcilerinden Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bayanlarda sergilediği mücadeleden dolayı Türkiye ikincisi oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip çıktıkları 7 maçtan sadece 2 mağlubiyet alırken 5'de galibiyet aldı. Ayrıca turnuvanın Gol Kraliçesi ve En İyi Oyuncusu ödülünü ise yine Akdora Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları aldı. Gol Kraliçesi Songül Gültekin olurken En İyi Oyuncu ödülü ise Pınar Yılmaz'a verildi. Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara ise kupa ve madalyaları törenle verildi. Akdora Gençlik ve Spor Kulübü'ne kupasını ve madalyalarını ise Türkiye Hokey Federasyonu Genel Sekreteri Kıvanç Hürdoğan takdim etti.

Öte yandan Salon Süper Ligi Erkekler müsabakaları da ödül töreninin ardından başlarken Akdora Gençlik ve Spor Kulübü ilk maçında Osmaniye Spor Kulübü'nü 7-2 mağlup etmeyi başardı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdora Bayanlarda Türkiye İkincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement