Akkışla'da Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Akkışla'da Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla ilçesinde yaptırılan Ganişeyh-Gömürgen, Ortaköy eski yerleşim yeri-Uğurlu Mahallesi yollarının açılışı ile Kesdoğan Mesire Alanı, pazar yeri ve Gömürgen Kanalizasyon Hattı'nın temelinin atılması dolayısıyla tören düzenlendi.

24.04.2015 17:08

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla ilçesinde yaptırılan Ganişeyh- Gömürgen, Ortaköy eski yerleşim yeri-Uğurlu Mahallesi yollarının açılışı ile Kesdoğan Mesire Alanı, pazar yeri ve Gömürgen Kanalizasyon Hattı'nın temelinin atılması dolayısıyla tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe meydanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları yolların tüm Akkışla'ya hayırlı olmasını diledi.

Akkışla'nın kendisi için önemli bir yeri olduğunu belirten Çelik, "Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ilk toplantımı burada yapmıştım. Ondan dolayı bizim için önemi oldukça fazla. Ondan sonra da burada açılışlara devam ettik. Ardından sırasıyla Develi, Felahiye, Özvatan, Tomarza ve Talas'ta defalarca temeller atıp, açılışlar yaptık. Başka illerde bırakın küçük ilçeleri il merkezlerinde bile toplu açılış törenleri yapılamazken bizler ilçelerimizde böyle törenler yapıyoruz. Herkes laf üretiyor, biz hizmet üretiyoruz" şeklinde konuştu.

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ise siyasetin sadece hizmet için yapılması gerektiğini, hizmet için olmazsa hiçbir anlamı olmadığını belirtti.

Özhaseki, şöyle devam etti:

"AK Parti öncesinde, bugünkü CHP anlayışındaki DSP, MHP ve ANAP ülkeyi üç yıl yönetti. Ülkeyi perişan ettiler. Baktılar ki olmuyor, bırakıp kaçtılar. O günleri hatırlayın, bir gecede faizler 7 bin 500 oldu. Kayseri esnafı bile yürüdü. Ülkeyi o duruma getiren aynı adamlar şimdi çıkmış 'Biz neler yapacağız neler' diyorlar. Bunlara bir kez daha aldanmayız. Bizim bir tek gelirimiz var o da vergiler. Bu bütçeyi bir senede dağıtırsanız ülke perişan olur, devlet batar. Hayırsız evlat gibi 'Ne bulursak dağıtırız' diyen bir muhalefet var. İktidara gelme niyetleri olmadığı için bol keseden atıyorlar. Kimi kandırabilirsek o kar diyorlar. Siyaset dürüstlükle yapılır. Tutulamayacak sözler verilmez"

Konuşmaların ardından yolların açılışı yapıldı ve tesislerin temeli atıldı.

Törene, Akkışla Kaymakamı Cevat Gün, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti milletvekili adayları Kemal Tekden ve Halil Ergen de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akkışla'da Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement