Akkuyu NGS "Fantastica 2014" Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Akkuyu NGS "Fantastica 2014" Yarışması Sonuçlandı

Mersin'de, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim A.Ş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması sonuçlandı.

13.04.2014 11:08  Güncelleme: 10:39

Mersin'de, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) Elektrik Üretim A.Ş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması sonuçlandı.

Akkuyu NGS Elektrik Üretim A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, "Gelecek İçin Enerjimiz Var" sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Fantastica 2014" yarışmasında dereceye girenler, Gülnar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda çalışmaları değerlendiren jüri üyeleri tarafından belirlendi. Resim, aplike, maket, heykel, grafik ve tasarım kategorilerinde düzenlenen yarışmada dereceye girenler, 14 Nisan 2014 Pazartesi günü Akkuyu NGS Elektrik Üretim A.Ş'nin Facebook sayfasında duyurulacak. Toplam 222 eserin yer aldığı yarışmada, ödüller 23 Nisan'da verilecek. Yarışmada birinci gelenler Rusya'ya gönderilecek. Birinciliğe layık görülenler bunun yanı sıra birer fotoğraf makinesi ile ödüllendirilecek. Resim yarışmasının ikincisi ve üçüncüsü bisiklet, aplike yarışmasının ikinci ve üçüncüsü mini fırın, maket, grafik tasarım ve heykel yarışmalarının ikinci ve üçüncüleri ise MP3 çalar sahibi olacak.

Akkuyu NGS A.Ş Devlet ve Halkla İlişkiler Müdürü Tahir Agayev, yaptığı açıklamada, etkinliklerin, Rusya ve Türkiye arasındaki bağları güçlendirdiğini belirtti. Çocuk ve kadınların bu yarışma için emek verdiğini bildiren Agayev, "Birbirinden güzel eserler ortaya konulmuş. Bu kadar yüksek düzeyde katılım bizi mutlu etti. Herkese emekleri için teşekkür ediyorum. İki devlet arasındaki bağların daha da güçlenmesi için bu tarz etkinlikler bizim için çok önemli. Etkinliklerimiz artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akkuyu NGS 'Fantastica 2014' Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement