Akşehirspor Taraftar Grubundan Başkan Akkaya'ya Plaket - Son Dakika
Yerel

Akşehirspor Taraftar Grubundan Başkan Akkaya'ya Plaket

Akşehirspor Taraftar Grubundan Başkan Akkaya\'ya Plaket

Akşehirspor Taraftar Grubu üyeleri, geçtiğimiz Pazar günü Konya’da Bölgesel Amatör Lig'e yükselme play-off maçında, Çatalhüyük Çumra ile karşılaşan Akşehir Belediye Kültürspor maçına katılarak destek veren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya desteklerinden ve maça katılmalarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

30.04.2014 16:11

Akşehirspor Taraftar Grubu üyeleri, geçtiğimiz Pazar günü Konya'da Bölgesel Amatör Lig'e yükselme play-off maçında, Çatalhüyük Çumra ile karşılaşan Akşehir Belediye Kültürspor maçına katılarak destek veren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya desteklerinden ve maça katılmalarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarete Akşehirspor Taraftar Gurubu Başkanı Ali Aksoy'un yanı sıra Taraftar Grubu Üyeleri Hüseyin Yiğit, Levent Emir, Ahmet Genç, Levent Dort ve Bayram Uygun katıldı. Pazar günü oynanan maçta kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Akkaya'ya teşekkür eden Akşehirspor Taraftar Gurubu Başkanı Ali Aksoy, Akşehirspor'un Bal Ligi'ne yükselmesinde desteklerinden ötürü Başkan Akkaya'ya bir de plaket takdim etti.

Akşehirspor'un Konya'daki maçta galip gelerek Bal Ligi'ne yükselmesinin Akşehir için büyük bir gurur ve sevinç kaynağı olduğuna vurgu yapan Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi olarak spora verecekleri desteğin imkanlar doğrultusunda süreceğini kaydetti. Başkan Akkaya sporda galip gelmenin yanı sıra, Akşehirli gençlerin spora katılmasının ve kulüplerde Akşehir içinden ve alt yapısından yetişmiş sporcuların bulunmasının daha önemli olduğuna da vurgu yaptı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehirspor Taraftar Grubundan Başkan Akkaya'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement