Alacak-verecek Kavgasında Vurulan Genç Öldü - Son Dakika
Güncel

Alacak-verecek Kavgasında Vurulan Genç Öldü

Alacak-verecek Kavgasında Vurulan Genç Öldü

İzmir’in Bornova ilçesinde iş yerini sattığı kişilerden parasını alamadığı için kavga eden ve eve giderken yolu kesilerek tabanca ile vurulan genç, hastanede 5 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

07.10.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde iş yerini sattığı kişilerden parasını alamadığı için kavga eden ve eve giderken yolu kesilerek tabanca ile vurulan genç, hastanede 5 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis ekiplerince yakalanan 2 katil zanlısı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe akşamı Kızılay Mahallesi Aşık Veysel Regrasyon Alanı yakınlarında meydana geldi. Buca'nın Şirinyer semtinde tütün mamülleri satan esnaf Sedat Temel (24) ile iş yerini sattığı L.A. (25) ve E.K. (24) arasında iddiaya göre parasını alamadığı için tartışma çıktı. Tartışma hakaret ve küfürlerle bir anda kavgaya döndü. Kavganın ardından Sedat Temel, yanında bulunan kardeşleri ile birlikte yoldan çevirdiği taksi ile olay yerini terk etti. Kardeşleriyle birlikte evine giden Sedat Temel'in bulunduğu taksi, Aşık Veysel Regrasyon Alanı yakınında tartıştığı E.K. ve L.A. tarafından durduruldu. Tabancayı çıkaran 2 kişi, taksi içerisindeki Temel'i vurup kaçtı. Başından ağır yaralanan Sedat Temel, hemen Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Temel, verdiği yaşam savaşını dün kaybetti. Polis ekiplerince yakalanan katil zanlıları L.A. ve E.K. ise, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alacak-verecek Kavgasında Vurulan Genç Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement