Ali Bektaş'tan Servis Şoförlerine Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Ali Bektaş'tan Servis Şoförlerine Kahvaltı

Ali Bektaş\'tan Servis Şoförlerine Kahvaltı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş servis şoförlerine bir kahvaltı düzenleyerek seçim öncesi, projelerini anlattı.

21.02.2014 12:25

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş servis şoförlerine bir kahvaltı düzenleyerek seçim öncesi, projelerini anlattı.

Rotary Cafe'de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte servis şoförleri katıldı. Kahvaltının ardından konuşan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, servis şoförlerine projelerini anlattı. Bektaş:

"Bana Kozlu'yu sattı diyorlar. Bunun adı satmak değildir. Türkiye'nin en başarılı belediyeleri diye söylenen Eskişehir'de kendine para kaynağı oluşturmuştur. Para kaynağı olmalı ki bir şehirde, o şehir güzel ve yaşanabilir bir kent olsun. İşte bana Kozlu'yu sattı diyorlar. Ben bir şeyleri yapabilmek için para kaynağı oluşturabilmek için bunları yaptım. ve satılan yerlerde şu an yüzlerce sigortalı insan evine ekmek götürüyor. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı. Ben belediye başkanı olduğumda Zonguldak'ın ne kadar değiştiğini hep beraber göreceğiz. Yapamayacaklarımızı değil yapabileceklerimizin sözünü veririz. Bana güvenen, samimi bulan insanlar güvenen insanlardan oy bekliyorum. Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Zonguldak'ı en iyi şekilde yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz. Başbakanımızdan söz aldım. Zonguldak en güzel şekilde gelişecek. Hayal olduğunu söyleyen insanlar var. Millet uzayda yaşanır mı onur düşünürken Zonguldak'a bir şeyler yapmaya hayal diyorlar. Her yere her şey yapılabilir yeter ki istenilsin. Yoksa Zonguldak böyle gelmiş böyle gidecektir. Biz bu geri kalmışlığa son vermek için adayız. Bu seçim Ali Bektaş'ın değil Zonguldak'ın seçimidir. Allah'ın izni ile sizlerinde desteğiyle bunu başaracağız" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Bektaş'tan Servis Şoförlerine Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement