Ali Koç, Anıtkabir'de Fenerbahçelileri Görünce Duygulandı - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Anıtkabir'de Fenerbahçelileri Görünce Duygulandı

Ali Koç, Anıtkabir\'de Fenerbahçelileri Görünce Duygulandı

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, Anıtkabir ziyareti sırasında binlerce Fenerbahçeliyi görünce duygulandı.

10.11.2015 19:31  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve Üniversiteli Fenerbahçeliler Grubu (ÜNİFEB) üyesi 3 bin öğrenci, Atatürk'ü anmak için Anıtkabir'e çıktı. Sarı lacivertli öğrenciler gerek tek tip kıyafetleri gerekse davranışlarıyla vatandaşların takdirini kazandı.

1907 Fenerbahçe Derneği ve ÜNİFEB grubunun her yıl 10 Kasım'da ortaklaşa düzenlediği Anıtkabir ziyaretinde sarı lacivertli taraftarlar örnek bir görüntü sergiledi.

ALİ KOÇ DUYGULANDI

Türkiye'nin dört bir yanından gelen 3 bin Fenerbahçeli üniversite öğrencisinin tek tip kıyafetle hazır bulunduğu korteje Ankaralı Fenerbahçe taraftarları da katıldı.

Taraftarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, binlerce kişiye ulaşan korteji görünce çok duygulandı.

Ziyaret sırasında CHP Milletvekili Mustafa Balbay da Ali Koç'la bir hatıra fotoğrafı çektirdi ve Twitter'dan paylaştı.Ziyaret sırasında korteje bakan ve gözleri dolan Ali Koç bu görüntünün mutluluğunu 1907 Fenerbahçe Derneği üyeleri ile paylaştı. Ziyaret Anıtkabir Komutanı ile yapılan görüşme sonrası son buldu.

Son Dakika Spor Ali Koç, Anıtkabir'de Fenerbahçelileri Görünce Duygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • ...Erbaa...: CHP =HDP BUNLAR SOL PARTİLER...BUNLAR DEVLETİMİZE, BAYRAĞIMIZA, DİNİMİZE,MİLLETİMİZE HEP ZARAR VERİYORLAR...BUNLARDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSINIZ...BUNLAR ESRARCİ,EROİNCİ,ŞARAPÇI, İÇKİCİ, KROLAR,ALEVİLER,ERMENİLER,KIZILBAŞLAR, YUMUSAKLAR,GAYLAR,LEZBİYENLER ,GEZİZEKALİLAR.....BUNLARDAN OLUSUYOR BU SOL BEYNAMAZLAR...DİKKAT EDİN HEPSİ DİN DÜŞMANI, VATAN DÜŞMANI.... LÜTFEN ÇOCUKLARİNİZİ,AKRABALARİNİZİ BUNLARDAN UZAK TUTUN...İNANİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ....... 7 23 Yanıtla
  • TEVFİK: ALİ KOÇ,SEN VARYA ADAMIN DİBİSİN. SENİ SEVİYORUZ. 16 2 Yanıtla
  • İlker GÖK: Yanı gerçekten bir gsli olarak sizi orda görmek inanın beni bile duygulandırdı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! Bu bayrağı sizinle taşımak bana onur veriyor... 13 3 Yanıtla
  • Kenal: GS olarak helal olsun fb taraftara ve sayin ALI KOCA tebrikler nerede bizimkiler yoklar 13 1 Yanıtla
  • 53: Atam izindeyiz çünkü FENERBAHÇELİYİZ 7 4 Yanıtla
  • pala: Adam gibi adam Ali koç 7 4 Yanıtla
  • : Polemık yapmayın anıtkabır herkese acıktı Fenerbahcelı gencler bu ıncelıgı gostermıs yermek, iğrenc tutum ve yakısıksız benzetmelerı bır yana koyarak yorum yapın gencler tebrıkler 8 1 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): Atatürk Adamdır... 7 1 Yanıtla
  • Bravo size.Çarşı da izinizde.: Bravo.Çok iyi bir davranış.Atatürkü anlayanları görmekten mutluluk duydum. 5 2 Yanıtla
  • Kartalım: Besıktaslı olarak ali bey sızı ve binlerce fb leri tebrik ederim helal size 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement