Alman Winkler'ı Arama Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Alman Winkler'ı Arama Çalışmaları

Kocaeli'nde, içinde kayıp Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'ın cesedinin olabileceğinden şüphelenilen bir varilin bulunmasının ardından, Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. hakkında mahkemece yakalama kararı çıkartıldı.

15.04.2016 11:48

Kocaeli'nde, içinde kayıp Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'ın cesedinin olabileceğinden şüphelenilen bir varilin bulunmasının ardından, Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. hakkında mahkemece yakalama kararı çıkartıldı.

Bakırköy 6. Sulh Ceza Hakimliğince, Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. tarafından öldürülerek gömüldüğü iddiası üzerine başlatılan çalışma neticesinde, içinde Alman kadının cesedi olabileceğinden şüphelenilen varilin bulunmasının ardından gözaltına alınan A.K.S'nin erkek kardeşi H.S "canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan dün tutuklandı.

Öte yandan mahkeme, bir diğer şüpheli A.K.S. hakkında da yakalama kararı çıkarttı.

Savcılığa ifade veren şüpheli H.S, A.K.S'nin öz ağabeyi olduğunu, ağabeyinin uzun yıllardır Almanya'da yaşadığını ancak 3 aydır Türkiye'de olduğunu söyledi.

Şüpheli H.S, Yalova'daki evin anne ve babasına ait olduğunu ancak kendileri tarafından kullanıldığını ve devamlı kalmadıklarını ifade ederek, "12 Mart 2016 tarihinde bu adreste ben tadilat yaptırmak istedik, ağabeyim de yanımdaydı ve isimlerini bilmediğim 2 usta da vardı. Evin içerisinde beton dökülmüş vaziyette herhangi bir varil yoktu." dedi

Evin tadilatı ile kendisinin direkt olarak ilgilenmediğini anlatan H.S, şunları söyledi:

"Ağabeyim nisan ayının 1. veya 2. günü tekrar Almanya'ya döndü, dönerken eşi de yanındaydı. Eşi hatırladığım kadarıyla kızıyla birlikte 13 Mart 2016'da Türkiye'ye döndü. Ben Yalova Çınarcık'taki tadilat yapılan yerde herhangi bir varil gizleme olayını görmedim ve böyle bir olaya da katılmadım. Buradan çıkan varildeki cesedin ağabeyimin sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Ben bu bayanı gördüğümde ağabeyim bana misafirim demişti. Ben de ayrıntısını sormadım. Olayda herhangi bir iştirakim yoktur."

Erkek arkadaşıyla buluşmak için İstanbul'a geldiği belirtilen Rita Darı Winkler'dan, 10 Mart'tan itibaren haber alamayan yakınları, 18 Mart'ta polise kayıp başvurusu yapmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu, Kocaeli'nde, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen A.K.S'nin bir yakınına ait iş yerinde, içinde Rita Darı Winkler'ın cesedinin olabileceğinden şüphelenilen bir varil gömülü halde bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alman Winkler'ı Arama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement